Czy taki schowek pod siedzienie od A3 będzie pasować MK4??? bez problemu może ktoś ma zdjęcia jak to wygląda ???
http://allegro.pl/a3-8p-schowek-pasazer ... 61663.html" onclick="window.open(this.href);return false;
czy schowek pod siedzienie od A3 będzie pasować MK4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Sprzedam kostkę stacyjki, czujnik prędkości do MK4 - priv
duchu123 pisze:Czy taki schowek pod siedzienie od A3 będzie pasować MK4?
Z tego co tu widzę to mk4 nie ma takiego schowka .Ale mogę mieć starą ETKE do siego
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
ja też nie widziałem ale przecież siedzenia są takie same to i to powinno pasować a taki bajer fajny by był co sądzicie ???
Sprzedam kostkę stacyjki, czujnik prędkości do MK4 - priv
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
krótko mówiąc: Nieduchu123 pisze:Czy taki schowek pod siedzienie od A3 będzie pasować MK4?
no nie do końca...w mk4 nie ma schowka o który pytaszduchu123 pisze: przecież siedzenia są takie same
Cały fotel ze schowkiem od A3 podejdzie, sam schowek nie...bo niby gdzie go wsadzisz ?? Chyba że do bagażnika...tam się zmieści
Nie wiem czy samo przełożenie obudowy fotela (te plastiki) od A3 by stykło żeby wsadzić ten schowek pod fotel w mk4...być może są jakieś różnice w stelażach foteli