witam jak w temacie czy jest ktoś w stanie pomuc mi w podłączeniu linek nagrzewnicy od pokręteł ,prawdopodobnie pomieszałem kolejność podczas swapu silnika i teraz nie działa jak powinno ,może ktoś mógł by zrobić foto poradę lub jest jakiś schemat podłączenia tych linek ,szukałem na forum i w google ale nie udało mi się znaleść nic przydatnego ,dodam że ogrzewanie standard silnik 1.8 1993r bez klimy itp
z góry dzięki za pomoc
podłączenie sterowania nagrzewnicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Vento Wąski
- Ma gadane
- Kontakt:
- Vento Wąski
- Ma gadane
- Kontakt:
jest ktoś w stanie pomóc w jaki kolwiek sposób
LOVE IT OR HATE IT Swap udany ,2.8 hula
- Paweł Marek
- V.I.P.
Vento Wąski, Vento czy Golf, jeśli Vento to masz termotronic?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
widzę co pisze, widzę też że że w profilu jest Vento nie Golf, a owszem jak jest thermotronic w Vento to układ linek się różni i klapa ciepłe/zimne ma serwomechanizm (thermotronic nie klimatronic dla jasności)
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.