Podgrzewanie szyby/lusterek- tli się-nie reaguje!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jak w temacie koledzy,
włacznik podgrzewania szyby tylnej nie podswietla mi sie na czerwono (przy wyłaczonym) tylko tli sie delikatnie na pomaranczowo-tak jakby byl włączony, ale o mniejszej intensywnosci. Po wcisnienicu go zapala sie, ale szyba nie podgrzewa sie.
Jakieś pomysły??
włacznik podgrzewania szyby tylnej nie podswietla mi sie na czerwono (przy wyłaczonym) tylko tli sie delikatnie na pomaranczowo-tak jakby byl włączony, ale o mniejszej intensywnosci. Po wcisnienicu go zapala sie, ale szyba nie podgrzewa sie.
Jakieś pomysły??
Life's simple. You make choices and don't look back.
Było mnóstwo tematów.Najprawdopodobniej uszkodzone kable w przelotce tylnej klapy
Re: Podgrzewanie szyby/lusterek- tli się-nie reaguje!
dzis zadzialalo wszytsko ok, wyciagnalem wlacznik z "kratki". juz sam nie wiem ocb ;|zikr6 pisze:Było mnóstwo tematów.Najprawdopodobniej uszkodzone kable w przelotce tylnej klapy
Life's simple. You make choices and don't look back.
A zdejmij przelotkę gumową między budą a tylną klapą z lewej strony i obejrzyj kable lubią tam pękać
Witam
ja mam troche inne pytanie odnośnie grzania lusterek włącza mi się ono razem z tylną szybą, ale mam dzojstik od ustawiania lusterek z tą funkcją gdzie zamiat pozycji 0 jest znaczek grzania lusterek (poprzedni właściciel chyba zmieniał) i pytanie jak podłączyć to grzanie po ten dzojstik aby lusterka się osobno włączały a nie razem z tylną szybą?
ja mam troche inne pytanie odnośnie grzania lusterek włącza mi się ono razem z tylną szybą, ale mam dzojstik od ustawiania lusterek z tą funkcją gdzie zamiat pozycji 0 jest znaczek grzania lusterek (poprzedni właściciel chyba zmieniał) i pytanie jak podłączyć to grzanie po ten dzojstik aby lusterka się osobno włączały a nie razem z tylną szybą?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
to jest oryginalne rozwiązanieromanek84 pisze:grzania lusterek włącza mi się ono razem z tylną szybą
Wiem że oryginalne ale właśnie były wersje gdzie włączanie było osobno a ja mam ten dzojstik do tego tylko które kable gdzie przepiąśc?Qto pisze:to jest oryginalne rozwiązanieromanek84 pisze:grzania lusterek włącza mi się ono razem z tylną szybą