To też Basis na wlepce.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
co wchodzi w sklad pakietu zimowego?doniu92 pisze:No i pakiet zimowy jest
Z tego co mi wiadomo to:tygras pisze:co wchodzi w sklad pakietu zimowego?doniu92 pisze:No i pakiet zimowy jest
A to posiadam;) Wgle te wersje to smieszne sa, na wlepce mam BASICdoniu92 pisze:Z tego co mi wiadomo to:tygras pisze:co wchodzi w sklad pakietu zimowego?doniu92 pisze:No i pakiet zimowy jest
- podgrzewane fotele przód
- spryskiwacze reflektorów
- ogrzewane dysze spryskiwaczy (szyba
przednia)
- kontrolka poziomu płynu spryskiwaczy
Lekki kotlet.doniu92 pisze:Z tego co mi wiadomo to:tygras pisze:co wchodzi w sklad pakietu zimowego?doniu92 pisze:No i pakiet zimowy jest
- podgrzewane fotele przód
- spryskiwacze reflektorów
- ogrzewane dysze spryskiwaczy (szyba
przednia)
- kontrolka poziomu płynu spryskiwaczy
Czy regułą jest, że auto dobrze doposażone ma zazwyczaj na wlepce BASIS?Bio pisze:Te tłuste wersje specjalne miały na wlepce zawsze basis
Wątpię, sprawdź czy masz kable przy dyszach - mogli wymienić na spryski bez grzania. Mnie się jeden spalił (dosłownie) i zmieniłem na zwykły.Budżak pisze:Kupujący mógł sobie zamówić oddzielnie te trzy wymienione opcje?
Chyba już tylko po VINie.Budżak pisze:jaką mam wersję?
Brednia, po prostu ludzie brali BASISa i go doposażali wedle uznania - może tak było trochę taniej (?).Budżak pisze:Czy regułą jest, że auto dobrze doposażone ma zazwyczaj na wlepce BASIS?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości