Portwierdzam, mi się udało ale się da i warto szukać, celisów nie polecam nawet na xenonie są lipneskaktus pisze:Projektory helli są dobre, ale trafić na hellę w dobrym stanie to cud.
Pozdrawiam
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Portwierdzam, mi się udało ale się da i warto szukać, celisów nie polecam nawet na xenonie są lipneskaktus pisze:Projektory helli są dobre, ale trafić na hellę w dobrym stanie to cud.
idealne, zero rdzy przy krzyżach a na szkłach kilka dosłownie odprysków długo szukałem i $$poro kosztowały ale warto było wiec śmiało polecamskaktus pisze:A lusterko w stanie idealnym ?
hehe zależy jakie ma się oczekiwania w stosunku do autaGRIZLI pisze: Wrzucanie 1000 zł w same lampy do samochodu wartego kilka tysięcy, to jakiś idiotyzm.
GRIZLI pisze:Golf III to samochód masowy
np. po to aby wyróżnić swój samochód spośród tysięcy takich samych często nudnych aut za kwotę za która i tak nie kupimy jakiegoś cudnego wyjątkowego autaGRIZLI pisze:Pytanie, jaki tego sens w samochodzie, który widać na każdym kroku?
GRIZLI pisze: inwestycje w niego nie podnoszą jego wartości a co najwyżej, ponoszą ego właściciela
ponownie polecam projektory Hella ponieważ moim zdaniem znacznie poprawiają bezpieczeństwo (bez porównania lepsze oświetlenie drogi niż seria) a zarazem podnoszą walory estetyczne autaGRIZLI pisze:które realnie wpływają na bezpieczeństwo lub funkcjonalność w starym samochodzie jak najbardziej
Jak kupa wyschnie to i figurkę wystrugaszGRIZLI pisze:Jak to się mówi, ...z gówna bata nie ukręcisz....
Sam go masz, jak tam twoje ego ? Wzrosło po inwestycji w oświetlenie, z twojego myślenia powinno wzrosnąć.GRIZLI pisze:Golf III to samochód masowy, inwestycje w niego nie podnoszą jego wartości a co najwyżej, ponoszą ego właściciela
To po co w niego zainwestowałeś i zrobiłeś lampy ?GRIZLI pisze: Pytanie, jaki tego sens w samochodzie, który widać na każdym kroku?
Widocznie kolega nie zna rynku i kupił podróbki, nie oceniaj innych na bazie kolegi który dał się zrobić wGRIZLI pisze:Kolega zapłacił kilka stówek za jakieś projektory NONAME do Mk4, które świeca gorzej niż świeczki w słoiku.
Co ty masz do tego jaki kolor ? Zapytałeś się czy mu się podoba ?GRIZLI pisze:Zapłacił kupę kasy za piękne malowanie alusów na zielono - tragedia.
To jego brocha, co cie to obchodzi ?GRIZLI pisze:Nie stać go za to na wymianę impulsatora licznika -szkoda kasy ani na nowe opony. Jeździ na 10 letnich używkach...no ale jaki rozmiar -215 przód i 225 tył.
I ponownie, co cie to obchodzi ?GRIZLI pisze:Zawieszenie do remontu ale musi odłożyć na nowe lamy projektor, bo ładnie wygląda...
Ja tym samochodem dojeżdżam do pracy. Wyjeżdżam gdy jest ciemno, wracam w takich samych warunkach. Traktuję go jako zegarek - przedmiot codziennego użytku. A golfami akurat jeżdżę dłuzej, niż duża część forumowiczów ma lat.Sam go masz, jak tam twoje ego ? Wzrosło po inwestycji w oświetlenie, z twojego myślenia powinno wzrosnąć.
Po to aby więcej widzieć. Zainwestowałem jednak 200 zł razem z żarówkami w oryginalne lampy Helli a nie 1000 czy 2000 w inne, które nie przyniosłyby porównywalnej poprawy w stosunku do ceny.To po co w niego zainwestowałeś i zrobiłeś lampy ?
Co ty masz do tego jaki kolor ? Zapytałeś się czy mu się podoba ?
Zawieszenie do remontu ale musi odłożyć na nowe lamy projektor, bo ładnie wygląda...
Otóż obchodzi i to bardzo. Ty się bawisz w matkę Tereskę i bronisz ludzi?I ponownie, co cie to obchodzi ?
Widziałem wiele ,,wyróżniających" się samochodów ale bardzo mało z nich, przeszłoby rzetelny przegląd. Ludzie zawsze przerabiali autka i zawsze będą to robili. Ja nie twierdzę, że to źle..wręcz przeciwnie. trzeba to robić jednak z głową i klasą a nie czynić pośmiewiska i zagrożenia dla innych.To że ty jeździsz pełną serią, która tworzy masę jednakowych aut, nie jest powodem do tego, że ktoś chce mieć zadbane auto i do tego w jakimś stopniu inne od takiego jak twoje.
hehe jakiś specjalny temat przydało by się założyćMaggot pisze: BTW. niezły offtop Koledzy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości