skoro wiesz lepiej to OK - u mnie jak nastawię nadmuch na nogi i dam większą siłę nadmuchu to czuję jak tamtędy ładnie leci ciepłe powietrze. Widocznie ja mam bogatszą wersjęTukan12 pisze:no właśnie nie
Mokry dywanik pasażera
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mokry dywanik pasażera
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5; Audi S3 cabrio
Mokry dywanik pasażera
Jutro zrobie Ci zdjęcie skąd u mnie wieje, bo znowu nie umiem tego szajsu znalezc na necie. Tej kratki którą zaznaczxylem po stronie kierowcy nie ma. U kumpla w borze tamtedy też nie dmucha, tylko tam gdzie mi.
Coś powoli sie dzieje
Tukan Customs.
SWAP 1.6 SR -> 2.3v5 AGZ
Zapraszam ! -> https://www.facebook.com/mk4bytukan
SWAP 1.6 SR -> 2.3v5 AGZ
Zapraszam ! -> https://www.facebook.com/mk4bytukan
Mokry dywanik pasażera
Tukan12, nazywa się to wylot w przestrzeni na nogi (tylko po stronie pasażera)
i jest to część ogrzewania pojazdu - powietrze tam dostaje wraz z powietrzem lecącym w kierunku nóg pasażerów z tyłu
i jest to część ogrzewania pojazdu - powietrze tam dostaje wraz z powietrzem lecącym w kierunku nóg pasażerów z tyłu
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5; Audi S3 cabrio
Mokry dywanik pasażera
Sprawdź czy nie masz pękniętej osłony którą trzeba ściągnąć jak się wymienia filtr przeciw pyłkowy , ja tak miałem i woda lała się do środka , druga opcja to blacha podnośnika szyby pod tapicerką drzwi - musi szczelnie przylegać do drzwi.
Re: Mokry dywanik pasażera
Witam,być może temat już stary,ale według mnie mokry dywanik jest wynikiem różnicy temperatur. (jest tam nadmuch na stopy)Miałem też ten sam problem .Wilgotne było tylko w zimie a kiedy nie jest włączane (wiosna,lato)ciepłe powietrze sucho, mimo padających deszczy.