Montaż CB radia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Montaż CB radia
Gdzie warto zamontować cb radio w golfie V chciałbym bez robienia dziur w plastikach macie jakieś pomysły?
Montaż CB radia
A masz już to radio? Teraz są zarówno radyjka miniaturowe, jak paczka fajek jak radia do ukrytego montażu, gdzie całe sterowanie jest w gruszce (i takie radio można włożyć pod fotel. To daje więcej opcji.
- szefol84
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV 1.6 16 V kombi
- Silnik: ATN
Re: Montaż CB radia
Preferuje na magnes mam SirioML 145 i jeszcze nie udało mi się jej zgubić. Polecam zero problemu z montażem jak i demontażem. Co do CB w środku auta to zależy od rozmiaru radia. Można kolo popielniczki z tyłu, można pod fotel,można i nad radiem. Jest wiele opcji.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Montaż CB radia
to znaczy, że jeździsz powoli. Kumpel kilkakrotnie wlókł za samochodem. fifi93, ustalmy, że nie będziesz jeździł z maksymalnymi prędkościami to może być na magnes.szefol84 pisze:Preferuje na magnes mam SirioML 145 i jeszcze nie udało mi się jej zgubić.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Sirio Omega 27 na magnesie 125mm, przy 200km/h z dachu jej nie ściąga
ALH + 216 + turbo ARL + FMIC + soft -> 162,5KM/344,2Nm
Montaż CB radia
a za popielniczka to czym przymocować nie chce otworów robic na ten uchwyt bardziej jakaś taśma albo jakis pasek
- szefol84
- Ma gadane
Ja poruszam się na autostradzie z prędkością 140-190 km/h i nie zgubiłem jeszcze jak ktoś leci szybciej to nie wiem.
- szefol84
- Ma gadane
polecam rzep grzybkowy, zakupiłem na aledrogo producent firma Inform
http://allegro.pl/rzep-techniczny-przem ... 24579.html
Uwierz mi jest naprawdę dobry.