Witam, swojego Golfa zakupilem z lekierowanymi nadkolami. Auto jest w kolorze srebrnym i widac roznice co strasznie mnie denerwuje. Przod jest zoltawy. Jakis czas temu uderzyl we mnie gosciu na swiatlach, mam delikatna wgniotke na klapie bagaznika i wstawione inny zderzak(stary sie polamal) i tu tez widac roznice w kolorze. Czy dobry lakiernik da rade polakierowac co trzeba i scieniowac to tak, zeby roznica w kolorze byla niewidoczna czy zostaje tylko lakierowanie calej budy?
Jakie to sa koszta? Lakierowanie calego samochodu w ten sam kolor, bez rozbierania. Biore takie rozwiazanie pod uwage poniewaz na drzwiach tez sie znajdzie kilka rysek i calosciowe lakierowanie by nie zaszkodzilo.
Roznice w srebrnym lakierze
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Najlepiej podjechać do kogoś kto robi takie rzeczy...bo jeden powie 300 za element a drugi 500
Nie ma stałej kwoty za każdy element. O ile drzwi gołe ktoś ci pomaluje za 250-300 zł tak maski nikt ci nie zrobi za mniej jak 500 a nawet i 700 zł. Dach od 1000 do nawet 1500 zł. Malowanie całego auta i na odwal się to szkoda kasy.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to