Witam,
Potrzebuję uchwytu do lusterka fotochromatycznego (tudzież elementu, który mocuje się do szyby, by trzymało się lusterko). Wie ktoś może jak się to fachowo nazywa albo jaki jest kod tej części? Szukałem coś w etce, ale nigdy tego nie obsługiwałem i znalazłem coś o takim kodzie: 3B0845543A. Czy to będzie ta część? I ewentualnie stosunkowo łatwo ją dostać w sklepach z częściami, czy jest problem?
Gdyby ktoś miał wątpliwości o co mi chodzi, mam obecnie takie lusterko i muszę znaleźć część odpowiedzialną za mocowanie do szyby.
Uchwyt lusterka fotochromatycznego Golf Plus V
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
jeśli z czujnikiem deszczu to 3B0845543A jakieś 50zł
jeśli bez czujnika deszczu to 6N0845543 jakieś 38zł
zerknij - jak klikniesz w aparat obok numeru częsci to masz rysunek
jeśli bez czujnika deszczu to 6N0845543 jakieś 38zł
zerknij - jak klikniesz w aparat obok numeru częsci to masz rysunek
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Dziękuję bardzo @grg474
Tak jak myślałem, będzie to 3B0845543A, bo mam z czujnikiem. Teraz tylko ciekawe czy bez problemu to dostanę.
PS. Tą okrągłą część po prostu trzeba przykleić do szyby i do niej wtedy mocujemy lusterko, tak? Nie potrzeba nic więcej?
Tak jak myślałem, będzie to 3B0845543A, bo mam z czujnikiem. Teraz tylko ciekawe czy bez problemu to dostanę.
PS. Tą okrągłą część po prostu trzeba przykleić do szyby i do niej wtedy mocujemy lusterko, tak? Nie potrzeba nic więcej?
w ASO jak jest w magazynie centralnym w PL to max 3 dni. Jak z DE to max 2 tyg.Aqualite pisze:Teraz tylko ciekawe czy bez problemu to dostanę.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć