Kod lakieru
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kod lakieru
Mój pierwszy post, więc na wstępie chciałbym się z wszystkimi przywitać.
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Golfa mk3, nadchodzi zima i chciałbym zrobić kilka zaprawek aby zabezpieczyć autko, lecz zrodził się pewien problem.
Wyczytałem że w bagażniku w okolicach koła zapasowego powinna być naklejka z kodem lakieru itd. lecz niestety dziwnym trafem moje autko takiej nie posiada.
Być może jest tutaj jakiś magik który w jakiś sposób mi pomoże z dopasowaniem lakieru?
VIN: wvwzzz1hzsb068845
Rocznik: 1995
Serdecznie pozdrawiam i proszę o pomoc.
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Golfa mk3, nadchodzi zima i chciałbym zrobić kilka zaprawek aby zabezpieczyć autko, lecz zrodził się pewien problem.
Wyczytałem że w bagażniku w okolicach koła zapasowego powinna być naklejka z kodem lakieru itd. lecz niestety dziwnym trafem moje autko takiej nie posiada.
Być może jest tutaj jakiś magik który w jakiś sposób mi pomoże z dopasowaniem lakieru?
VIN: wvwzzz1hzsb068845
Rocznik: 1995
Serdecznie pozdrawiam i proszę o pomoc.
-
- Mały gagatek
Kod lakieru
Jedź do mieszalni farb sprawdzą ci kod lakieru w 5 sekund za fre .
Kodem z vinu nie sugerowałbym się do końca ,może jakiś Niemiec zmieniał nieco odcień koloru
Kodem z vinu nie sugerowałbym się do końca ,może jakiś Niemiec zmieniał nieco odcień koloru
Kod lakieru
Wpiszę się. Mam pytanie gdzie znajdę KOD lakieru w wersji VW GOLF III 1.8i 1997r? Wersja USA
Re: Kod lakieru
Wlepka bagażnika.mone pisze:Wpiszę się. Mam pytanie gdzie znajdę KOD lakieru w wersji VW GOLF III 1.8i 1997r? Wersja USA
Pozdro