Witam,
Mam pewien problem ponieważ dzisiaj akurat zajrzałem pod samochód i zauważyłem, że tłumik końcowy topi mi dokładkę i pytanie do kogoś bardziej doświadczonego czy lepiej jest kupić drugą czy da radę starą tą co mam póki jeszcze nie jest tak mocno stopiona dać do naprawy? Wiem, że od wydechu idzie duża temperatura ale szukając po portalu Allegro tej dokładki do 1.8T nie znalazłem żadnej podobnej :/
Dokładka zderzaka Leon 1M
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Można naprawić. Ja dzisiaj własnie polakierowałem zderzak,który też był wyjarany przez wydech
I nie znajdziesz,bo Leon 1 z tyłu ma dokładkę na stałę ze zderzakiem. To jest jedna całość.RobinV6 pisze:szukając po portalu Allegro tej dokładki do 1.8T nie znalazłem żadnej podobnej :/
Re: Dokładka zderzaka Leon 1M
A jak można zapytać z ciekawości ile zapłaciłeś? Nie ukrywam, że nie chcę kupować drugiej wiadomo jak to jest. A co oryginał to oryginałMichał_1977 pisze:Można naprawić. Ja dzisiaj własnie polakierowałem zderzak,który też był wyjarany przez wydech
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Nic nie zapłaciłem,bo sam lakieruję autaRobinV6 pisze:A jak można zapytać z ciekawości ile zapłaciłeś?
Zrobienie takiej "dokładki" w czarnej strukturze jak się domyślam,ze zdjęciem i założeniem zderzaka,to koszt 150-200zł.
A szczerze mówiąc nawet nie wiem, dopiero będzie mnie to najprawdopodobniej czekać tylko niech przyjdzie mi puszka od tłumika końcowego i wtedy będę myśleć nad sklejeniem tego. Jeden by powiedział, że a po co kleić a Ja jestem pedantyczny i musi być ładne pomimo, że widać to od spodu