Z góry przepraszam bo wiem że to nie ten dział więc proszę o przeniesienie.
Mam Golfa II 89r. Licznik jest na 2 kostki, z prędkościomierzem i pustym miejscem. Kto widział wie o co chodzi.
Szukałem i nigdzie nie mogę znaleźc licznika z obrotomierzem na 2 kostki z 200km/h na blacie.
Pytanie brzmi, jeśli kupiłbym licznik na 2 kostki wykręcił puste miejsce a wstawił do mojego licznika ten obrotomierz to by to działało?
[MK2] Podmiana obrotomierza na puste miejsce
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Znajdź licznik z obrotomierzem na dwie kostki i przełóż swój prędkościomierz do tamtego licznika
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
Patrz tylko na indeks licznika na tarczy licznika jest np 950. Jeśli znajdziesz licznik z takim samym indeksem a skalą do 220 czy więcej to będzie dobrze pokazywać prędkość.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- cieply89
- Nowicjusz
Da się przełożyć obrotomierz. Ja tak zrobiłem. Przekładałem obrotomierz z licznika też na dwie kostki.
-
- Nowicjusz
W takim razie miałbym jeszcze jedno pytanie.
Jeśli wykręciłbym obrotomierz to on wychodzi cały z kostką czy kostka zostaje?
Jeśli wykręciłbym obrotomierz to on wychodzi cały z kostką czy kostka zostaje?