nie mieszczę się w golfie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Niestety mam 2 metry wzrostu i się nie mieszczę.
Stąd pytanie: w jaki sposób mogę obniżyć siedzisko o przynajmniej 5 cm?
Jedyne co przychodzi mi do głowy to przespawanie tego stelażu pod fotelem ale pytałem w jakimś pobliskim warsztacie blacharskim to mi powiedzieli, że to raczej niemożliwe...
Foteli raczej niższych nie znajdę
Ktoś ma jakieś pomysły albo doświadczenie w tym temacie ?
Stąd pytanie: w jaki sposób mogę obniżyć siedzisko o przynajmniej 5 cm?
Jedyne co przychodzi mi do głowy to przespawanie tego stelażu pod fotelem ale pytałem w jakimś pobliskim warsztacie blacharskim to mi powiedzieli, że to raczej niemożliwe...
Foteli raczej niższych nie znajdę
Ktoś ma jakieś pomysły albo doświadczenie w tym temacie ?
nie mieszczę się w golfie! potrzebna pilna pomoc
Ja bym kupił jakiś inny zniszczony fotel, żeby nie niszczyć tego co jest a potem bym wywalił ze stelażu szyny i wyciął co się da, żeby fotel niżej siedział.
Potem po dopasowaniu pospawać cały stelaż na amen i przyspawał bym zaczepy do przykręcenia do szyn w podłodze.
Potem po dopasowaniu pospawać cały stelaż na amen i przyspawał bym zaczepy do przykręcenia do szyn w podłodze.
-
- Ma gadane
nic nie zrobisz ngdy nie bedzie konfortowo sprzdedaj go i kup wieksze auto
Chłopie Co ty gadasz jak ja mam 205cm wzrostu i lekko sie mieszcze w iii , nawet fotel mam na 4 ząbku od konca ustawiony , a chudyhnie jestem . Jazda w 5 tez jest wygodna fotel do przodu troche i mozna jechac.
pewnie masz wersję bez szyber dachu. Ustaw sobie oparcie fotela pod kątem prostym i wtedy zobacz czy łbem nie zawadzasz.
- PawelecGOLF
- Nowicjusz
mój wujas miał w mk2 siedzenie od starej polówki i siedziało sie bardzo nisko
Seat Ibiza 1.4
Golf mk2 1.8 RP
Golf mk2 2.0 2e
Audi 80 2.0 16v ACE
Golf mk2 1.8 RP
Golf mk2 2.0 2e
Audi 80 2.0 16v ACE
Re: nie mieszczę się w golfie! potrzebna pilna pomoc
Mam 197cm i mieszcze się bez problemu. Nawet czasami jest mi za daleko.
U mnie wersja z szybrem , nawet jak mam siedzenie prosto, to na styk z dachem jestem ale jeszcze nie zachaczam o niego.
Mam regulacje, na zdjęciu jest już na samym dole. Ja mam chyba nogi krótkie bo znajomy 196 cm siedział i bez problemu.
Na forum seata niektórzy ucinali te tylne nóżki i wydaje mi się że to jest w miare sensowne rozwiązanie.
Tak w ogóle to jest to fotel recaro trend http://www.sti-club.su/upload/137272104 ... in_img.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; i chyba nie jest on dedykowany do mojego samochodu, miał juz ktoś do czynienia z tym siedziskiem ? Może na kubełkach z gti by sie siedziało niżej ?
Na forum seata niektórzy ucinali te tylne nóżki i wydaje mi się że to jest w miare sensowne rozwiązanie.
Tak w ogóle to jest to fotel recaro trend http://www.sti-club.su/upload/137272104 ... in_img.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; i chyba nie jest on dedykowany do mojego samochodu, miał juz ktoś do czynienia z tym siedziskiem ? Może na kubełkach z gti by sie siedziało niżej ?
Mały up w temacie, nóżki ucięte, przespawane, regulacja nawet działa, akurat z 5 cm siadło. Temat do zamknięcia