Rozbiórka ramki od radia (dekory)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mam pytanie . Czy ktoś wie jak sie rozbiera tego typu dekory ? To sa te najzwyklejsze , czarne .Chodzi mi o ramkę oraz pokrywkę od napoju .
Jeśli zwykłe czarne to pionowe są niewymienne. Przód od uchwytów napoju chyba da się zdjąć ale nie podpowiem jak.
Gran Turismo Iniezione
Jak kolega wyżej napisał pionowe są na stałe przymocowane do kosza. Co do uchwytu na kubki to są dwa rodzaje. Na początek musisz wyjąć uchwyt, podnosisz klapkę i po bokach masz takie metalowe cześć podważasz je i wysuwasz cały kubek. Potem jeśli to stary typ to klapka trzyma się na takich bolcach które trzeba wysunąć, w nowym typie po bokach są metalowe zawiasy wciśnięte na plastikowe mocowanie, trzeba je lekko podważyć np. nożem i schodzą.
Klapkę od napojów trzymają 2 bolce u góry które trzeba wypchnąć (mi same wypadły nawet ).
A jaka ramka? Od radia, klimy czy dookoła panelu środkowego? Od radia to wyciągnij kieszeń z radiem i odepnij ramkę, klima na stałe(trzeba wykręcić cały panel) a boczne ramki to znajdziesz rysunki w książce od Golfa/bory obsługi/napraw w necie do zassania.
A jaka ramka? Od radia, klimy czy dookoła panelu środkowego? Od radia to wyciągnij kieszeń z radiem i odepnij ramkę, klima na stałe(trzeba wykręcić cały panel) a boczne ramki to znajdziesz rysunki w książce od Golfa/bory obsługi/napraw w necie do zassania.