zawiasy drzwi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
zawiasy drzwi
Witam mam pytanie bo mam luzy na zawiasach drzwi od strony kierowcy czy od pasażera są takie same mozna je podmienic aha i czy golf 3-drzwiowy ma te same zawiasy co 5-drzwiowy
- Paweł Marek
- V.I.P.
zawiasy drzwi
są dwa rodzaje zawiasów, trzydrzwiowy ma asymetryczne 5 drzwiowy symetryczne, można je zakładać zamiennie, symetryczne z prawych drzwi pasują do lewych (tylko górny z dolnym sa różne) i z prawych należy brać na szrocie bo są mniej zużyte
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
zawiasy drzwi
Sory że tak odkopuję temat. Czy ktoś sprawdzał tylne zawiasy na przód, w drugim aucie mam poprostu jak nowe, to może ktoś testował tą kombinację ?
Albo Mnie wyprzedzasz, bo jadę 60, albo widzisz Mnie kiedy Cię wyprzedzam przy 120.
zawiasy drzwi
tylne zawiasy nie podejda do przodu
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
zawiasy drzwi
Dzięki, za rozwianie wątpliwości, to pozostają pasażera i podkładki niestety póki co.
Albo Mnie wyprzedzasz, bo jadę 60, albo widzisz Mnie kiedy Cię wyprzedzam przy 120.
zawiasy drzwi
Mam taki problem, w moim golfie mk4 wersja 3 drzwiowa.W górnym zawiasie w drzwiach kierowcy odkreca się śruba. Z każdym razem kiedy ja przykrego,drzwi otworze dwa trzy razy i znów jest odkreca.czy miał ktos taki problem?jak sobie z tym poradzić.
ARONS
zawiasy drzwi
Ja bym polecił na początek podkładkę sprężynującą, czy szczeliwo do gwintów, jak nic z tego to albo nową śróbę, albo nagwintować tam ;/
zawiasy drzwi
Dziś zobaczyłem że jak próbuje dokręcić od dołu tą śrubę to od góry się obkręca, nawet nie ma czym tego zblokować bo od góry jest płaska
ARONS
zawiasy drzwi
Ja jakoś tego nie widzę ;/