Czy da się przerobić fotel pasażera na fotel kierowcy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Czy jest możliwość przerobienia fotela pasażera na fotel kierowcy? Fotele z golfa III 5D.
Mam fotel kierowcy i fotel pasażera i nie wiem czy łatwiej przełożyć tapicerkę z f. pasażera na f. kierowcy czy przerobić wykorzystując fotel kierowcy jako dawce części.
Czy jest możliwość przerobienia fotela pasażera na fotel kierowcy? Fotele z golfa III 5D.
Mam fotel kierowcy i fotel pasażera i nie wiem czy łatwiej przełożyć tapicerkę z f. pasażera na f. kierowcy czy przerobić wykorzystując fotel kierowcy jako dawce części.
w jaki sposob przerobic ? bo nie bardzo rozumiemkarl44 pisze:Mam fotel kierowcy i fotel pasażera i nie wiem czy łatwiej przełożyć tapicerkę z f. pasażera na f. kierowcy czy przerobić wykorzystując fotel kierowcy jako dawce części.
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
czyli jakos przekrecic szyny i przelozyc zapinanie pasów. nie znam sie więc sie pytam,
szyn nie przelozysz, mozesz przelozyc caly stelasz lub przelozyc tapicerke na to samo wychodzi
Ale jak patrzyłem u siebie to z mocowaniem pasów będzie problem. Ja bym z tym nie kombinował.
Co chcesz w ogóle osiągnąć?
Co chcesz w ogóle osiągnąć?
mam fotel kierowcy z rozpruta tapicerka i fotel pasazera w stanie Bardzo dobrym. Chce zrobic z tego fotel kierowcy tylko i wylacznie.
tak wlasnie i nie wiem w czym problemjhosef pisze:To przełóż samą tapicerkę
po prostu myslalem ze moze bedzie łatwiej przerobic fotel pasazera na fotel kierowcy nic przekladac tapicerke.
Nie, przełożenie tapicerki to najprostsze rozwiązanie.
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
Re: Czy da się przerobić fotel pasażera na fotel kierowcy
Koledzy a jak to jest w mk4 czy da radę przełożyć sam materiał z fotela pasażera na fotel kierowcy ?
Ogólnie praktycznie w każdym się da. Kwestia nakładów pracy. W mk4 nie rozbierałem fotela, tylko w mk2, mk3 polo 9N3. Róznica polega głównie i ilości plastików do zdjecia. W mk2/mk3 jest tego po prostu mniej. Ale same fotele nie bardzo się różnią.
tak da sie przelozyc bez problemuciacho840 pisze:Koledzy a jak to jest w mk4 czy da radę przełożyć sam materiał z fotela pasażera na fotel kierowcy ?
- vp-tdi
- Użytkownik
a czy fotele takie jak recaro z mk3 gti tez ?
sprzedam na czesci VW golf II 1.3mh 5d 88r i VW golf III 1.9D 1y tanio.