Wymiana lampek wnetrza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Wymiana lampek wnetrza
Tak jak w tytule. Chcialbym wymienic lamki wnetrza w golfie mk4 z tylu. Problem mam taki ze boje sie te lamki wyciagnac, zeby ich nie polamac. Przesuwam je w strone przodu odchylam i dalej nic nie moge zrobic. Czy tam sa gdzies jakies zatrzaski czy jak ? Chce wymienic je na kolor niebieski na ledowe zarowki zeby mi sie zgrywalo z podswietleniem wnetrza jaki jest na foto przedstawiony :
http://imageshack.us/photo/my-images/856/f4i5.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
w ten sposob mam zrobione podswietlenie nog pod kazdym siedzeniem i teraz chcialbym zeby zarowki rowniez w niebieski puscic tylko boje sie ze polame te lamki. moze ktos zdejmowal i wie co i jak trzeba zrobic zeby je wyciagnac
http://imageshack.us/photo/my-images/856/f4i5.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
w ten sposob mam zrobione podswietlenie nog pod kazdym siedzeniem i teraz chcialbym zeby zarowki rowniez w niebieski puscic tylko boje sie ze polame te lamki. moze ktos zdejmowal i wie co i jak trzeba zrobic zeby je wyciagnac
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Wymiana lampek wnetrza
Zerknij na foto poniżej, musisz włożyć śrubokręt tak, aby ścisnąć blaszkę i wypadnie lampka.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Wymiana lampek wnetrza
I zrobione tylko jeszcze jedna kwestia pozostaje. Efekt bardzo ladny ladnie sie zlewa z podswietleniem nog ale jesli lampki zostawiam w pozycji na otwarcie drzwi i jesli one przygasaja po chwili to nie kazda dioda przestaje swiecic.. Jesli wylacze ja calkowicie wtedy sie nie swieci nic . Od czego to moze tak byc?
Wymiana lampek wnetrza
zwykłe ledy bez rezystora tak mają że będą się świecić ( żarzyć ) po wygaszeniu wnętrza