Wurth do klimy jak dobrze odgrzybić?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jeżeli używacie Wurth-a do klimy to jak nim najlepiej odgrzybić klime,tak jak jest napisane na opakowaniu czyli od strony nawiewów czy może jakoś inaczej.Czy psikając w nawiewy nie zrobię jakiegoś zwarcia.
Ja najpierw odkręcam schowek oraz wentylator a następnie spikuję cały parownik. Resztę tak jak na opakowaniu.
-
- ->|<-
rafal0325 Ejjjj, no trochę inicjatywy w szukaniu:
- temat: viewtopic.php?f=14&t=44328" onclick="window.open(this.href);return false;
- fotoporada: viewtopic.php?f=14&t=338612" onclick="window.open(this.href);return false;.
Wpłaty na konto w podziękowaniu.
- temat: viewtopic.php?f=14&t=44328" onclick="window.open(this.href);return false;
- fotoporada: viewtopic.php?f=14&t=338612" onclick="window.open(this.href);return false;.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
Re: Wurth do klimy jak dobrze odgrzybić?
Nie no dzięki(juz raz wyciągałem panel środkowy ten dolny i juz wiecej nie mam zamiaru tego robić) A może mi ktoś powiedzieć w którym mniej więcej miejscu jest odpływ ze skraplacza klimy.iigAlisArr pisze:rafal0325 Ejjjj, no trochę inicjatywy w szukaniu: