Ja u siebie kiedyś robiłem tunel i źle wsadziłem tą gąbkę - która jest przy lewarku od biegów - wiało jak cholera .... podejrzewam,że stąd się to bierze ....
Potem poprawiłem tak jak miało być i wieje do dziś ... ale już mniej ,,,
Konkluzja - myślę ,że to właśnie jest przyczyną wiania ... choć czasami mam wrażenie ,że przy skręcie wieje też chłodem jakby z okolic drzwi .. Niemniej jednak - nie jestem z tym SAM
Chłodny powiew powietrza wewnątrz przy skręcaniu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
moim zdaniem może masz racje szukając gdzieś w okolicy lewarka zmiany biegów.. hmm ja tez wymieniałem meszek na lewarku może coś nie tak się spasowało. Mysle ze to tam bo nie wieje np po nogach czy tam z boku tylko właśnie w okolicy dłoni jak trzymam rękę na lewarku. To nie sa mocne "wiatry" wiec to musi mieć swój początek bardzo blisko miejsca odczuwania
Bayern ist Meister
Panowie, no co Wy...
poprostu powietrze na srodku wolniej sie ogrzewa i zgodnie z prawami fizyki leci na kierowce przy skrecie w prawo. jak dasz nawiew na prawa strone to ociepli sie tam powietrze i przy skrecie w prawo bedziesz mial uczucie ze leci cieple
tak samo jest jak ogrzejesz samochod i poloz reke pod recznym, bedzie chlodno, gdyby samochod spadal w dol to zaczeloby sie robic chlodno nad recznym
poprostu powietrze na srodku wolniej sie ogrzewa i zgodnie z prawami fizyki leci na kierowce przy skrecie w prawo. jak dasz nawiew na prawa strone to ociepli sie tam powietrze i przy skrecie w prawo bedziesz mial uczucie ze leci cieple
tak samo jest jak ogrzejesz samochod i poloz reke pod recznym, bedzie chlodno, gdyby samochod spadal w dol to zaczeloby sie robic chlodno nad recznym
Było:
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
dr.house, ja też bym za te wiatry fizykę obarczył Nie tylko w IV mi się to zdarzało.