Licznik przebiegu - nie pokazuje pełnej liczby
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Mam mały problem w moim samochodzie, mianowicie licznik elektryczny pokazuje tylko przejechane dziesiątki tysięcy kilometrów. Rozmawiałem z poprzednim właścicielem, który mi powiedział, żebym pojechał do elektromechanika, bo "on będzie wiedział jak to przełączyć, żeby pokazywał normalnie", jednak wolałbym najpierw sam spróbować. Istnieje sposób na przeprogramowanie wyświetlania licznika? Wersja Golfa mk3 96' Movie.
Pozdrawiam
Mam mały problem w moim samochodzie, mianowicie licznik elektryczny pokazuje tylko przejechane dziesiątki tysięcy kilometrów. Rozmawiałem z poprzednim właścicielem, który mi powiedział, żebym pojechał do elektromechanika, bo "on będzie wiedział jak to przełączyć, żeby pokazywał normalnie", jednak wolałbym najpierw sam spróbować. Istnieje sposób na przeprogramowanie wyświetlania licznika? Wersja Golfa mk3 96' Movie.
Pozdrawiam
Czase m nie przekroczyłeś magicznych 300 tys km i licznik sie nie wyzerował?Garnett pisze:dziesiątki tysięcy kilometrów
Masz napis TOTAL nad przebiegiem ?
Musiałbym spojrzeć przy następnej jeździe, ale z tego co kojarzę, to tak.
To czekamy z szukaniem usterki do następnej jazdyGarnett pisze:spojrzeć przy następnej jeździe
- piotrusss89
- Użytkownik
No jeżeli nie masz napisu Total to poprzedni właściciel ładnie ciebie zwajchował
Moja Bryka http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=491633" onclick="window.open(this.href);return false;
U mnie zniknął TOTAL, ( po 300 tys ) i licznik pokazuje od nowa ale wszystko co do kilometra.
- piotrusss89
- Użytkownik
Tak, nie wiedział
Moja Bryka http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=491633" onclick="window.open(this.href);return false;