Podrapane elementy kokpitu w golfie IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ja nie mam elektrycznych szyb wiec mam raczki z obydwu stron takie jak od pasazera. Wiec zeby zdjac tez musze tapicerke zdejmowac z drzwi?
a co ze stacyjka?
a co ze stacyjka?
te musisz bo ineczej niz od dugiej strony sie nie dostaniesz, bedziesz musial cala klamke wymontowac, a co do plastikow przy stacyjce to niezbedny jest demontaz kierownicy
Było:
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
jednak nie musialem demontowac boczku:P z raczki nakladka zeszla bo byla na zaciski i dalej 4 srubki i raczke mialem na dloni:)
szmatka+cif i raczki az sie swieca bo skorka zdrapana na plastkikach wokol radia tez zdrapalem i efekt jest wiecej niz zadowalajacy!
szmatka+cif i raczki az sie swieca bo skorka zdrapana na plastkikach wokol radia tez zdrapalem i efekt jest wiecej niz zadowalajacy!
Kurcze mam ten sam problem :/ ale boje się za to zabrać bo wszystkie pokrętła od ogrzewania trzeba rozebrać a żeby wymienić tam żaróweczkę się namęczyłem dwa dni... Czy ktoś na jakiś serwis który zajmuje się takimi zabiegami? Najlepiej w kuj-pom...
A jest szansa kupić te elementy nowe? Zarówno panel od sterowania szyb jak i uchwyty od drzwi. Interesuje mnie beżowy kolor z motywem drewna
Oczywiście, że jest Jednak z dekorami (motywami) cena jest dość wysoka... Gdyby uchwyty były w jednym kolorze, cena w aso by była w miarę przystępna.
Pawelek19, w tym temacie wszystko jest opisane
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=318322" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=318322" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam podepne sie do tematu ,żeby nie zakładać nowego ,dzisiaj postanowiłem troche odświeżyc konsole środkową (folia carbon 3M) i wyszło mi tak , co sądzicie??????
volver3, jest odświeżone ... i ładnie to wygląda ....
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Albo u mnie się mniej świeci albo to kwestja flasha jutro wrzucę swoje