Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wygłuszenie środkaJohnatan pisze:po naprawie podłogi, w korytkach na nogi wylewamy środek konserwujący, wygrzany na piecu i na to kładziemy folię lub pianke od paneli.
Jeżeli nie wiesz jak postaw na blacharnie oni wiedzą zapłacisz i ci zrobią.Djwasyl1992 pisze:Jak dorobic całe nowe progi?
Dowcipny jesteśDjwasyl1992 pisze:No niestety nie mam czasu zeby zostawić auto na tak dlugo;/ musze to zrobic samemu
Raczej na odwrót,bo jak zapaćka spód progów fluidolem,to będzie udręka.czeskii pisze:fluidol do srodka, i na koniec malowanko
Weź jeszcze raz przeczytaj swoje poprzednie słowa i zastanów się,czy można to było odebrać inaczej niż tak jak ja?Djwasyl1992 pisze:ty mało zmyślny bo nie napisalem ze zrobie to szybciej
Może nie powinienem się rozpisywać w tej kwestii,ale to aż razi w oczy i paluchy same rwą się do klawiatury...Djwasyl1992 pisze:niestety nie mam czasu zeby zostawić auto na tak dlugo;/ musze to zrobic samemu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości