Gumka kratki nawiewu z czego zrobic-gdzie dostać
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam czy mozna gdzieś dostać tę gumkę(czapkę) która jest przy kratkach nawiewu dziś jedną zgubiłem no chyba że macie jakis patent czym ją zastąpić.
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja u siebie też dwie zgubiłem i miałem przyssawki z rolety na szybe i wyciąłem z niej ten środek i pasuje idealnie.
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
Re: Gumka kratki nawiewu z czego zrobic-gdzie dostać
Dobrze wiedzieć na razie przykleiłem tam "od czoła" tam kawałek gumy z dętki rowerowej.piotrb79 pisze:Ja u siebie też dwie zgubiłem i miałem przyssawki z rolety na szybe i wyciąłem z niej ten środek i pasuje idealnie.
Z ciekawości sprawdzałem u siebie o co chodzi Nasunęło mi się pytanie, czy te gumki mają być z obu stron kratki? Wyciągnąłem dwie kratki środkowe i było tylko po jednej ze stron. Tak ma być czy mam braki?
Gran Turismo Iniezione
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wydaje mi się że w środkowej kratce gumki są tylko po jednej stronie.
Zawsze można pojechać SZYBKO.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
gumka jest tylko z jednej strony... można ją zastąpić np koszulką termokurczliwą
Wczoraj wieczorem wyjąłem jeszcze dwie boczne i też było po jednej gumce, więc chyba tak ma być. W ETKA gumek nie znalazłem. Z koszulką termokurczliwą chyba niezły patent.
Gran Turismo Iniezione
Re: Gumka kratki nawiewu z czego zrobic-gdzie dostać
Masz wypróbowany ten patent?Bo z tego co widzę to na allegro są rurki termokurczliwe a z tego co wiem to ta gumka oryginalna wygląda cos ala czapeczka gumowa.No chyba że można to zastąpić jakąś folią termokurczliwą ale dobrze by było aby ten nowy element był coś ala gumowy.Qto pisze:gumka jest tylko z jednej strony... można ją zastąpić np koszulką termokurczliwą