Golf IV pęknięta szyba
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Golf IV pęknięta szyba
Witam! Pękła mi szyba przednia w Golfie IV (prawie 2/3). I teraz mam pytanie czy opłaca się załatwiać gdzieś używkę czy lepiej wymienić gdzieś w autoryzowanym serwisie? Pytałem znajomego to mówił mi o wymianie szyby w NordGlass. Sam u nich wymieniał i mówił, że uwinęli się szybko (2-3 godz.) i jeszcze dali gwarancję na wymianę. Ma ktoś doświadczenia w tym temacie i może coś poradzić?
Golf IV pęknięta szyba
Jeśli chodzi o Nordglass, to raczej bym Ci odradzał. Mam u siebie w Golfie. Szybę co prawda wymieniał poprzedni właściciel ale mam wpis w książce, że zostało to wykonane około 2,5 roku temu. Stan na dzień dzisiejszy - szyba porysowana dość mocno. Pewnie jeszcze pojeżdżę ale postaram się znaleźć oryginał w dobrym stanie o ile się da.
Gran Turismo Iniezione
Golf IV pęknięta szyba
milan84 mnie coś takiego spotkało w tym roku http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=143&t=474628" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupiłem nową w Pilinktona za 400żł do tego dają Gwarancje na szczelność i jak do tond jest ok
Kupiłem nową w Pilinktona za 400żł do tego dają Gwarancje na szczelność i jak do tond jest ok
-
- Nowicjusz
Golf IV pęknięta szyba
Serwis szyb samochodowych NordGlass to ogólnopolska sieć naprawy i wymiany szyb samochodowych, należąca do Grupy NordGlass - jednego z europejskich liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych.
Specjalizujemy się w naprawie szyb czołowych przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii i unikalnych rozwiązań oraz w montażu szyb do samochodów osobowych, dostawczych ciężarowych, autobusów i pojazdów specjalnych. Z naszej sieci korzysta rocznie ponad 100 000 klientów, do których dyspozycji jesteśmy 6 dni w tygodniu i przez 312 dni w roku.
Nasz profesjonalizm i doświadczenie doceniło większość firm ubezpieczeniowych w Polsce rekomendując, na co dzień swoim klientom nasze usługi. Obsługujemy kompleksowo floty samochodowe i leasingowe.
Jesteśmy członkiem elitarnego europejskiego zrzeszenia liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych w Europie - The Automotive Glass Professionals.
NordGlass ma filie w całej Polsce. Ich adresy zamieszczone w linku poniżej:
http://www.nordglass.pl/pl,szyby-samochodowe.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam też na nasza infolinię, która powinna udzielić wszelkich potrzebnych informacji (801-181-181)
Pozdrawiam!
Specjalizujemy się w naprawie szyb czołowych przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii i unikalnych rozwiązań oraz w montażu szyb do samochodów osobowych, dostawczych ciężarowych, autobusów i pojazdów specjalnych. Z naszej sieci korzysta rocznie ponad 100 000 klientów, do których dyspozycji jesteśmy 6 dni w tygodniu i przez 312 dni w roku.
Nasz profesjonalizm i doświadczenie doceniło większość firm ubezpieczeniowych w Polsce rekomendując, na co dzień swoim klientom nasze usługi. Obsługujemy kompleksowo floty samochodowe i leasingowe.
Jesteśmy członkiem elitarnego europejskiego zrzeszenia liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych w Europie - The Automotive Glass Professionals.
http://www.nordglass.pl/pl,szyby-samochodowe.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam też na nasza infolinię, która powinna udzielić wszelkich potrzebnych informacji (801-181-181)
Pozdrawiam!
Bardzo ładna reklama.JacekMalec pisze:Serwis szyb samochodowych NordGlass to ogólnopolska sieć naprawy i wymiany szyb samochodowych, należąca do Grupy NordGlass - jednego z europejskich liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych.
Pozdrawiam!
Co do używanej szyby to wątpię żeby któryś serwis chciał ci ja wkleić, a na pewno nie da ci żadnej gwarancji na nią. Inna sprawa to stan takiej szyby, ja mam u siebie ori szybę, niema żadnego dużego odprysku ale jest mocno spiaskowana i w deszczu ciężko jest jeździć nocą.
Jak wymieniać to tylko na pilinktona jest w stosunkowo dobrych pieniądzach i łatwo dostępny.
Golf IV pęknięta szyba
JacekMalec, z reklamą to poleciałeś
Jarek_NS, Sekurit albo Pilkington i powinno być dobrze
Ja dzisiaj wymieniłem wlaśnie na tego drugiego w cenie 380zł z montażem...
zobaczymy po jakimś czasie jak się sprawdzi
Golf IV pęknięta szyba
Jak bym miał nie ori szbę to nawet bym się nie zastabawiał. Ale wiadomo jak ludzie patrzą przy kupnie auto i nie wytłumaczysz mu że szyba była cała ale nie nadawała do użytkowania :\Maggot pisze:JacekMalec, z reklamą to poleciałeś
Golf IV pęknięta szyba
Jarek_NS, ja miałem akurat mocno porysowaną i trochę spiaskowaną ORI szybę (reszta w aucie również ori), w dodatku poleciał niefortunnie kamyczek spod tira i wiadomo co to znaczy
Ale fotki porobiłem dokładne, z uwzględnieniem przebiegu i tablicy rejestracyjnej w razie czego .
Chociaż trafiłem taki egzemplarz, że nie wiem czy kiedykolwiek się z nim rozstanę, na pewno nie przez najbliższe 5 lat
Ale fotki porobiłem dokładne, z uwzględnieniem przebiegu i tablicy rejestracyjnej w razie czego .
Chociaż trafiłem taki egzemplarz, że nie wiem czy kiedykolwiek się z nim rozstanę, na pewno nie przez najbliższe 5 lat
Golf IV pęknięta szyba
No ja golfa używam przelotnie zanim nie znajdę fajnego audi, a co do szyby to myślę że będzie czekała na nowego właściciela w piwnicy