Fotele Mk3 do Mk1
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Fotele Mk3 do Mk1
Witam,
chciałbym przełożyć fotele z mk3 do mk1, wiem że trzeba przerabiać bo rozstaw szyn w mk3 jest szerszy. Czy ktoś to już robił, czy jest na to "instrukcja"?
Pozdrawiam
chciałbym przełożyć fotele z mk3 do mk1, wiem że trzeba przerabiać bo rozstaw szyn w mk3 jest szerszy. Czy ktoś to już robił, czy jest na to "instrukcja"?
Pozdrawiam
Fotele Mk3 do Mk1
Poszukaj w dziale Projekty - jak pamiętam były fotki takiego swapu fotelików .. MK III/MK I
Swoją drogą - nie ma w tym nic trudnego - zmieniasz całość - tj szyny z MK III dajesz do siebie - wstawiasz fotele ... z tyłem niestety tak łatwo już nie pójdzie ... i bez fachowca ( tapicera ) się nie obejdzie
Swoją drogą - nie ma w tym nic trudnego - zmieniasz całość - tj szyny z MK III dajesz do siebie - wstawiasz fotele ... z tyłem niestety tak łatwo już nie pójdzie ... i bez fachowca ( tapicera ) się nie obejdzie
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Mały gagatek
Fotele Mk3 do Mk1
Możesz .... wtedy odchodzi spawanie szyn z foteli i wstawianie ich do fotelików z MK III ... każdy robi jak uważa
-
- Mały gagatek
Fotele Mk3 do Mk1
Spotykałem się z przykręcanymi ... nie wiem jak jest w MK I jeśli przyspawane --- to ze swoich fotelików przespawaj do tych z MK III
-
- Mały gagatek
Fotele Mk3 do Mk1
Pobawię się z tym w przyszły weekend, to najwyżej dam znać co i jak, czy wyszło. Dzięki
-
- Mały gagatek
Re: Fotele Mk3 do Mk1
anaba255 pisze:W mk1 sa wspawane, odpada, tylko przespawac szyny w fotelach.
No dzięki Kolego.
-
- Mały gagatek
Fotele Mk3 do Mk1
Witam, czy ktokolwiek próbował przełożyć kanapę dzieloną z mk3 do mk1? Przód już mam, dziś chciałem się zabrać za tył, ale jak to zobaczyłem kopara mi opadła..