Witam
"Wzbogaciłem"się otrochę (a nawet bardziej niż trochę ) rdzy na słupku w drzwiach przednich od kierowcy i patrząc po cenach drzwi na allegro widzę, że raczej nie opłaca się mi dawać tego do blacharza.
Ale...
...mam wersje szyb na korbkę zatem czy jeśli kupie drzwi od wersji z elektrycznymi szybami to bebechy z moich drzwi będą pasowały do tych drzwi z "elektryką" ??
.... a jeszcze:
czy wymiana drzwi i bebechów jest uciążliwa ?
Wymiana drzwi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana drzwi
Wszystko jest na forum - znajdziesz jak poszukasz ...
Jak brać to tylko ORI i w kolorku /// bo malowanie , etc się nie opłaca === drzwi na alledrogo itp są tanie
Elektryczne - od korbkowych różnią się np panelem od sterowania szybami = TY tego nie masz /// ale tapicerka z Twoich do tamtych podejdzie p&P
Jak brać to tylko ORI i w kolorku /// bo malowanie , etc się nie opłaca === drzwi na alledrogo itp są tanie
Elektryczne - od korbkowych różnią się np panelem od sterowania szybami = TY tego nie masz /// ale tapicerka z Twoich do tamtych podejdzie p&P
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Wymiana drzwi
Gołe drzwi niczym się nie różnią...także jak kupisz drzwi kompletne to wywalasz wszystko i pakujesz swoje graty - a ewentualne pozostałości z elektryki może ktoś odkupi po taniości a gdybyś kupił gołe drzwi to po prostu jedne drzwi rozbierasz...drugie składasz.