Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Każdy jeden element osobno czy jak? BO nie wiem czy jest on urwany czy jak. (ten plastik co jest na belce jest na zatrzaskach)redbladexxx pisze:powinno to wyglądać tak:
belka-plastik-zrerzak
A mógłby ktoś wrzucić zdj tej częsci co idzie na belkę? Albo całego zderzaka tylko że osobno zderzak osobno belka i osobno ten plastik?marcinek84 pisze:A ta część co idzie na belkę to nie zamiennik? bo jakoś mi brakuję wystających elementów zatrzaskujących na belce (wzmocnieniu) choć mogę się mylić bo nie miałem w ręce oryginalnego szerokiego
prawdopodobnie nie brakuje bo ten plastik jest już na belce jak widać na foto (choć czy na zaczepach to możemy się tylko domyślać) zderzak jak widać masz kompletny więc niczego Ci nie brakuje, plastik absorbujący powinien być przyczepiony do zderzaka i dopiero potem wrzucony zatrzaskami na belkęmarcinek84 pisze:A ta część co idzie na belkę to nie zamiennik? bo jakoś mi brakuję wystających elementów zatrzaskujących na belce (wzmocnieniu) choć mogę się mylić bo nie miałem w ręce oryginalnego szerokiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości