malowanie deski rozdzielczej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- pawello900
- Mały gagatek
Pytałem się w 4 firmach w PL - a ,że bardzo dużo po naszym kraju śmigam to mogę dowieźć osobiście .. więc tak :
za - osłonę pod kierownicą ( tą od bezpieczników ) + osłonę kierownicy i stacyjki + oba boczki przy konsoli środkowej + schowek --- 140 - 180 zł //// jak dla mnie --- cena dobra bo nie mam zamiaru użerać się z podkładami na tworzywa + odpowiednie przygotowanie powierzchni + lakiery , które mogą zawsze popękać itp ....
Swoją drogą pytałem znajomego lakiernika i on za te elementy wziąłby ode mnie po znajomości na gotowo 250zł /// a jakoś lakier nie widzi mi się na tych elementach ( nie chcę mieć efektu plastiku )
za - osłonę pod kierownicą ( tą od bezpieczników ) + osłonę kierownicy i stacyjki + oba boczki przy konsoli środkowej + schowek --- 140 - 180 zł //// jak dla mnie --- cena dobra bo nie mam zamiaru użerać się z podkładami na tworzywa + odpowiednie przygotowanie powierzchni + lakiery , które mogą zawsze popękać itp ....
Swoją drogą pytałem znajomego lakiernika i on za te elementy wziąłby ode mnie po znajomości na gotowo 250zł /// a jakoś lakier nie widzi mi się na tych elementach ( nie chcę mieć efektu plastiku )
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- pawello900
- Mały gagatek
cena ktora podałes zaskoczyła mnie bardzo, oczywiscie pozytywnie. Nie przypuszczałem ze ktos za tak niewielkie pieniadze moze cos takiego zrobic. A w jakich miastach te firmy sie znajduja?
Wpisz w Googlu - właściwie w każdym dużym ... podobno najlepsi są we Wrocku i Wawie ... ale to tylko zasłyszane info z forów ... we Wro mieszkam więc mam przysłowiowy rzut beretem ( moherowym oczywiście i z antenką )
http://www.flokowanie.com.pl/deski.htm" onclick="window.open(this.href);return false; firma z Wawy ...
http://flokarnia.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; Wrocław //
Nie wiem jak TY - ale ja już decyzję podjąłem ... materiał ( technika ) jest bardzo trwała ... a jak widzę u ludzi pokrywy zaworów poflokowane - to mi już nic więcej nie trzeba mówić
http://www.flokowanie.com.pl/deski.htm" onclick="window.open(this.href);return false; firma z Wawy ...
http://flokarnia.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; Wrocław //
Nie wiem jak TY - ale ja już decyzję podjąłem ... materiał ( technika ) jest bardzo trwała ... a jak widzę u ludzi pokrywy zaworów poflokowane - to mi już nic więcej nie trzeba mówić
- darrrrekdaro
- edismd.
powiadasz, że z wytrzymałością tego nie ma sie co martwić ? nie wytrze sie? np uchwyty w drzwiach te deski nie wyglądają źle a wręcz przeciwnie super wygladają
Mój Golf tutaj
Widziałem wczoraj film jak gość skrobakiem starał się to zetrzeć .... tarł tarł .... a po przejechaniu ręką - praktycznie śladu nie było ... zresztą wejdź na forum i popatrz co flokują ludki w autach - najczęściej właśnie elementy - które łapie się dłonią , często używa itp itd
- darrrrekdaro
- edismd.
interesująca rzecz ciekaw jestem czy w mojej okolicy flockują. muszę sie nad tym zastanowic powazniej.
Mój Golf tutaj
- pawello900
- Mały gagatek
a co byscie powiedzieli na areograf?? ciekawe jak by wygladalo np na ramce wokół radia i na pozostałych plastikach
Re: malowanie deski rozdzielczej
Czemu nie? Ogranicza Cię tylko Twoja fantazjapawello900 pisze:a co byscie powiedzieli na areograf?? ciekawe jak by wygladalo np na ramce wokół radia i na pozostałych plastikach
Rozebrałem całe wnętrze i starłem gumę druciakiem z cifem , zeszło wszystko i zero rys innymi sposobami zajęło by to chyba z tydzień . Jak będzie lepsza pogoda to pomaluje i wrzucę foty .
Re: malowanie deski rozdzielczej
Będziesz malował farbą colormatic?tyskiv6 pisze:Rozebrałem całe wnętrze i starłem gumę druciakiem z cifem , zeszło wszystko i zero rys innymi sposobami zajęło by to chyba z tydzień . Jak będzie lepsza pogoda to pomaluje i wrzucę foty .
- pawello900
- Mały gagatek
Nie colormaticem , kupiłem w sklepie z lakierami jakiś tam podkład i czarny matowy lakier . A będę malował tunel przedni , tylny , podłokietnik , schowek , plastiki pod kierownicą , osłonę kierownicy i wszystkie dekory .
tyskiv6, zapodaj fotki - ocenimy - popatrzymy