Piszczenie kierownicy - gdzie przyczyna?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Chciałem się was zapytać co może być przyczyną efektu, jaki można zaobserwować na poniższym filmiku?
[youtube][/youtube]
Mam podobny efekt. Dźwięk dochodzi z okolicy kierownicy. Coś tam można nasmarować?
Dzięki za porady
Chciałem się was zapytać co może być przyczyną efektu, jaki można zaobserwować na poniższym filmiku?
[youtube][/youtube]
Mam podobny efekt. Dźwięk dochodzi z okolicy kierownicy. Coś tam można nasmarować?
Dzięki za porady
Odłącz baterię -- zdemontuj poduchę ... ( temat o tym jest na forum ) i popsikaj jakimś magikiem w stylu WD40...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
mgralien miałem ten problem, wd40 pomogło, ale po zdjęciu kierownicy wszystkie plastiki się rozleciały (te między kierownicą a zegarami), po złożeniu problem zniknął czyli w nich wypada szukać przyczyny
Re: Piszczenie kierownicy - gdzie przyczyna?
No nic spróbuję z WD40. Między kierownicą a zegarami to raczej nie piszczy tylko jakby między kierownicą a plastikami ;/
Bo chyba że to taśma piszczy ;/
Bo chyba że to taśma piszczy ;/
mgralien, bez rozebrania się nie obejdzie . Wróżyć z fusów nie będziemy - więc do dzieła... i rób to powoli - by owych plastików nie uszkodzić.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
ciężko mi było to miejsce słowami określić temu tak ogólnie napisałemmgralien pisze:Między kierownicą a zegarami to raczej nie piszczy tylko jakby między kierownicą a plastikami ;/
osobiście polecam tak jak kolega Haki WD40 popsikać, ja to prawiłem "przy okazji"
Dzięki za porady na weekendzie rozbiorę i popsikam... potem opiszę efekty