klamka Seat Ibiza 6K
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Rudy Hiszpan'
- Użytkownik
- Kontakt:
klamka Seat Ibiza 6K
Chłopaki, mam problem. Dawno temu wywalili mi bębenek w ibizie '97 3D. Czy do 6K podejdzie klamka bez bębenka, również przednia z 3D, ale 6K2 po liftingu 99-02? Klamka wygląda tak: http://allegro.pl/klamka-prawy-przod-se ... 95625.html" onclick="window.open(this.href);return false; prosiłbym o szybką odp, bo prace przy aucie stoją, a muszę za tydzień zabrać 4 osoby na wakacje, a auto stoi rozgrzebane
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
klamka Seat Ibiza 6K
Klamki były takie same, dopiero w 6L były inne
PS. Precyzowanie tematu, na szybko edytowałem...chyba mogłeś wykombinować inny tytuł Następnym razem temat do zsypu poleci
PS. Precyzowanie tematu, na szybko edytowałem...chyba mogłeś wykombinować inny tytuł Następnym razem temat do zsypu poleci
- Rudy Hiszpan'
- Użytkownik
- Kontakt:
klamka Seat Ibiza 6K
Ok, sorry. Miałem godzinę, żeby pojechać po nią, a to trochę drogi ode mnie i śpieszyłem się ze wszystkim. Docelowo kupiłem klamkę tylną z cordoby za grosze bez bębenka. Jeśli nie podejdzie, to dopiero będę się brał za tę. Mam nadzieje, że auto się zdąży złożyć.