problem z boczkiem drzwiowym
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam mam problem z boczkami drzwiowymi a mianowicie na dole koło szyby jest taka czarną listwa a boczek zamiast przylegać do niejbezpośrednio tak jak powinno być a jest obwisniety że tak powiem u góry wystają tylko jakieś blaszki 3 i nie wiem jak to zamocowac a jest to strasznie denerwujące aha golf jest 3 drzwiowy z 92 roku. Z góry dzięki pozdrawiam
- K a r o l
- FORUM MASTER
witaj.Małe foto byłoby pomocne jeżeli oczekujesz fachowej porady.pozdro albo opisz bardziej szczegółowo
- K a r o l
- FORUM MASTER
witaj.Małe foto byłoby pomocne jeżeli oczekujesz fachowej porady.pozdro albo opisz bardziej szczegółowo
więc sprawa wygląda tak u góry w boczku drzwiowym pod czarną listwa jest luka której nie powinno być ale nie wiem jak go zamocowac mam jakieś metalowe spinki ale one się tej listy nie trzymają a pod wpływem wibracji od mojego diesla strasznie się trzęsie i wydaje denerwujące dźwięki i jeszcze brzydko wygląda. Wszystkie zatrzaski trzymają wokoło tylko ta góra mnie irytuje. Jak to zamocowac? Może są jakieś sztuczki?
-
- Użytkownik
- KamilP
- DieseL PoweR
Hmm.. Obawiam się ze też mam ten problem Może po prostu te zaczepy już wyrobione? Podobno można kupić w motoryzacyjnym za grosze. U siebie jeszcze tylko prowadnice szyby nasmaruję, i kupię, bo chyba ze 2 są juz całkiem do To podobno powinno się wymieniać po każdym wyjęciu boczku w drzwiach