Witam,
czy mial ktos moze taki przypadek jesli chodzi o czujniki ruchu, w słupku miedzy drzwiami jest taki magiczny guzik zeby deaktywować ten caly system monitoringu, oczywiscie musialem sprawdzic (nie wiem po co ) i wcisnąłem sobie ten guzik, według instrukcji powinien on odskoczyc czyli znowu aktywowac system monitoringu po kolejnym zamknieci bądź otworzeniu auta, u mnie jednak caly czas jest wcisniety czyli czujniki ruchu wyłączone czy mam czekac na zbawienie az ktoregos dnia to zaskoczy czy jakos inaczej mozna to włączyć spowrotem?
pozdrowionka
VW Bora interior monitoring system wyłączony - jak włączyć?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
jest: Bora 1.9TDI AJM 01' Anglik :)
był: Golf MK3 1.9TDI AHU 96'
- thomas1919
- Ma gadane
- Kontakt:
Ten przycisk działa tak samo jak przycisk od wlewu paliwa i powinien odskoczyć. Wyjmij przycisk i zobacz dlaczego się zacina.
Żeby go wyjąć bez podważania śrubokrętem, wymontuj plastikowy słupek pionowy i następnie wykręć dwie śrubki od plastiku poziomego przy podłodze, w którym jest przycisk. Jak to zrobisz to z wtedy możesz wypiąć plastik na tyle żeby odczepić wtyczkę włącznika i wypiąć go przez wypchnięcie.
Żeby go wyjąć bez podważania śrubokrętem, wymontuj plastikowy słupek pionowy i następnie wykręć dwie śrubki od plastiku poziomego przy podłodze, w którym jest przycisk. Jak to zrobisz to z wtedy możesz wypiąć plastik na tyle żeby odczepić wtyczkę włącznika i wypiąć go przez wypchnięcie.
Re: VW Bora interior monitoring system wyłączony - jak włącz
dzieki, na dniach sie z tym pobawie, pozdro
jest: Bora 1.9TDI AJM 01' Anglik :)