jak usunąć klej do szyb z nadwozia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
mam znaczek na aucie przyklejony klejem do szyb jak usunąc ten klej z nadwozia<klapy> chodzi mi o to aby obeszło się bez malowania
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
Oj, będzie lipa. Klej do szyb jest wręcz nie do usunięcia.
Możesz robić próby podcinania go żeby była to jak najniższa / najcieńsza warstwa, potem lekko ściernym papierem i polerka.
Ja się kiedyś w tym babrałem. Rozpuszczalnika praktycznie na to nie ma - ja bynajmniej nie znalazłem dostępnego od ręki w sklepie.
Możesz robić próby podcinania go żeby była to jak najniższa / najcieńsza warstwa, potem lekko ściernym papierem i polerka.
Ja się kiedyś w tym babrałem. Rozpuszczalnika praktycznie na to nie ma - ja bynajmniej nie znalazłem dostępnego od ręki w sklepie.
próbowałem ścinać ale taki twardy ze szok...
rozpuszczalnikiem też próbowałem nitro zwykły nawet benzyną i nic.... papier ścierny eh no to klapa do malowania bedzie ale to przyszłość narazie to walę
ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?????
rozpuszczalnikiem też próbowałem nitro zwykły nawet benzyną i nic.... papier ścierny eh no to klapa do malowania bedzie ale to przyszłość narazie to walę
ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?????
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
- sokol26
- Użytkownik
- Kontakt:
może kątówka z rzepem i papier ścierny na to a potem do podkładu zjechac ręcznie
Kolego podjedź do dobrze zaopatrzonego sklepu z lakierami do aut ... albo większego serwisu , który zajmuje się wklejaniem szybek .... wiem ,że BOLL i MECK te 2 firmy mają jakieś specyfiki na to ...
Osobiście sprawdzałem kiedyś BOLL-em do usuwania powłok lakierniczych , ale kleju nie bardzo to ruszało --- może za krótko czekałem ..
Powodzenia
Osobiście sprawdzałem kiedyś BOLL-em do usuwania powłok lakierniczych , ale kleju nie bardzo to ruszało --- może za krótko czekałem ..
Powodzenia
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Spróbuj odciąć go jakąś żyłką, może wędkarską da rade. nie jest ostra więc lakieru nie powinna uszkodzić. a potem matowanie i polerka.
MK3 ADZ->AGU