Mam takie pytanie czy ktoś może próbował przełożyć fotele z golfa IV do golfa III.Dużo roboty z tym może być i czy wogóle jest to możliwe bez większych przeróbek.Moje fotele swoje wysłużyły, a te odświeżą troche wygląd wnętrza.
dzięki z góry z wszystkie odpowiedzi
Fotele z Golfa IV w Golfie III
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
pewnie że tak to w końcu VW wszystko da się dopasować...Kris022 pisze: i czy wogóle jest to możliwe bez większych przeróbek
skoro z mkIV z drobnymi przeróbkami pasują fotele do polo 6n2 to i do MKIII coś podejdzie...
sam przymierzałem fotele z mkIV rodzicieli do własnego polo i nie widzę większych problemów poza kupnem....
bo ciężko znaleźć Recaro z wersji 3d mkIV tym bardziej że interesują mnie tylko przednie stołki a każdy sprzedaje w kompletach tapicerki, kanapa itd..
poVWodzenia kolego.
Turbo Klekot TDI/AMF+ 104hp/238nm - Polo 6n2 / sprzedane :(
Turbo Klekot HDI/RHS+ 138hp/320nm - Peugeot 307sw / rodzino-wóz.
Turbo Klekot HDI/RHS+ 138hp/320nm - Peugeot 307sw / rodzino-wóz.
- VWaldini81
- LDZ
Tu masz temat który już był.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141784" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141784" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aivars
- Użytkownik
Panowie odkopuje temat- ktos ogarnal przelozenie foteli z golfa 5 do mk3?
ain't low enough.
spawarka + profile o przekroju prostokąta + elementy starych foteli. Wyspawać podstawę taką jak dla foteli recaro. Stawiasz na tym fotel golfa 5 i wiercisz otwory pod prowadnice.Aivars pisze:Panowie odkopuje temat- ktos ogarnal przelozenie foteli z golfa 5 do mk3?
albo zaadaptować gotowiec przykładowy link
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5