rdza nad przednią szyba
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
rdza nad przednią szyba
Witam wszystkich forumowiczów mam mały problem a raczej takie pytanie, w moim golfiku III z 93r wyszła ruda nad przednią szyba i tak się zastanawiam ile by wzięli za zrobienie tego w zakładzie lakierniczym, dodam ze szybę raczej było by trzeba wyciągnąć a rdzy aż tak dużo nie ma może orientuje się ktoś z was ile by to kosztowało?? za odpowiedzi będę bardzo wdzięczny
rdza nad przednią szyba
Koszt wyciągnięcia i włożenia szyby, do tego klej do szyb, to będzie około 200 zł, bynajmniej u mnie w zakładzie w mieście montaż szyby to około 100 - 150 zł. Do tego zjechanie rdzy itp to chyba z max 50 zł, zależnie ile rudej, w jakich miejscach itp.
Myślę że jesli dajesz to do zakładu to z 400 zł musisz się liczyć.
Myślę że jesli dajesz to do zakładu to z 400 zł musisz się liczyć.
- Paweł Marek
- V.I.P.
rdza nad przednią szyba
ja to robiłem robocizna z szybą już z klejem stóweczkę a ceny czyszczenia i lakierowania sa tak różne że trudno przewidywać, może nawet 3 stówki starczy a może 5 być mało. Dochodzi koszt uszczelki nad szybę , zapewne masz starszego mk3 bez niej co własnie skutkuje korozją nad szybą od uderzeń kamyków.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
rdza nad przednią szyba
Aha dzięki panowie właśnie tak myślę to zrobić bo szkoda żeby rdza się rozeszła dalej, dopóki jest mało to lepiej, dzięki jeszcze raz i pozdrawiam