Woda w aucie :(
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam pilnie proszę o pomoc . Sprawa wygląda następująco . Dziś rano schodzę do auta wsiadam do środka a tam woda po stronie kierowcy i pasażera od strony kierowcy . Wody jest tyle jak byśmy ją wiadrami wlewali . podłoga nigdzie nie przecieka bo w wakacje była impregnowana bez żadnych dziur uszczelką niema prawa lecieć bo nie naleciało by tyle wody przez noc . Nagrzewnica nowa . Pomocy co jest przyczyną wody w środku mojego golfa Morze ktoś miał podobny problem ?
IT'S TIME TO PIMPM SOME AUTO ! ! !
Zajrzyj też pod maskę czy nie masz zapchanych odpływów w błotnikach. Ja kiedyś też miałem zalanego Golfa i po prostu liści się tak napchało i woda zamiast spływa pod auto to leciała do samochodu.
Jak nie pomoże to jeszcze zerknij czy tapicerka drzwi nie jest mokra na dole, bo jak folia w drzwiach się odklei to też może się la do środka. Ten przypadek przerabiałem dość niedawno.
PozdraVWiam
Jak nie pomoże to jeszcze zerknij czy tapicerka drzwi nie jest mokra na dole, bo jak folia w drzwiach się odklei to też może się la do środka. Ten przypadek przerabiałem dość niedawno.
PozdraVWiam
-
- Nowicjusz
ja radził bym tobie wziąść wyjąc fotele i dywany i wtedy wejsc do samochodu z lampa i niech ktos ci leje wode na samochod i zobaczysz gdzie leci ja mialem podobny problem w lanosie jak wczesniej mialem lanosa i u mnie byla pęknieta masa uszczelniajoca ktora łaczy sciane grodziowa z podłogo i tam leciało
romanziom, leci ci albo przez otwory technologiczne albo przez szyby drzwi bocznych, albo przez szyberdach... rozwiązań jest kilka.
Zapraszamy pod halę sportową w każdy czwartek o 19 na spota grupy VAG, obejrzymy podpowiemy co w twoim golfie nie tak że się moczy
Zapraszamy pod halę sportową w każdy czwartek o 19 na spota grupy VAG, obejrzymy podpowiemy co w twoim golfie nie tak że się moczy
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.