siłownik klapy bagażnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
siłownik klapy bagażnika
Witam. Mam pytanie odnośnie montażu siłownika do klapy bagażnika w vw golf 4.
Mam zamontowany centralny zamek ale klapę otwieram kluczykiem i chciałbym to zmienić.
Czy musi być to specjalny siłownik i czy muszę zmieniać zamek w klapie. Może ktoś zakładał i dałby mi jakieś wskazówki.
Mam zamontowany centralny zamek ale klapę otwieram kluczykiem i chciałbym to zmienić.
Czy musi być to specjalny siłownik i czy muszę zmieniać zamek w klapie. Może ktoś zakładał i dałby mi jakieś wskazówki.
siłownik klapy bagażnika
Jest to do zrobienia. Musisz nową klamke zdobyć z wersji z centralnym zamkiem i przełożyć z niej do swojej klamki mechanizm.
Siłownik najlepiej dać oryginalny bo masz gotowe miejsc do jego zamocowania
Siłownik najlepiej dać oryginalny bo masz gotowe miejsc do jego zamocowania
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
siłownik klapy bagażnika
Czy taki zamek można otwierać swoim kluczykiem czy trzeba nosic dwa? W sensie czy można przełożyć oryginalną wkladkę?
Re: siłownik klapy bagażnika
Można bez problemuOxiDizer pisze:Czy taki zamek można otwierać swoim kluczykiem czy trzeba nosic dwa? W sensie czy można przełożyć oryginalną wkladkę?
siłownik klapy bagażnika
trzeba przełożyćOxiDizer pisze:W sensie czy można przełożyć oryginalną wkladkę?
- vib0vit
- Mały gagatek
- Kontakt:
siłownik klapy bagażnika
Fabryczny masz ten centralny czy dorabiany ? Ja miałem ten problem, że miałem zamontowany fabryczny centralny czyli na klape tez a musiałem kluczykiem zamykac . Okazało się, że mam popekane przewody w gumie która łaczy klape z reszta auta . Są dwie gumy , przewód od siłownika szedł w tej prawej widocznej po otworzeniu klapy. Przewody zlutowane i wszystko smiga .