Budowa oparcia foteli
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Budowa oparcia foteli
Koledzy - jeśli ktoś z Was widział kiedyś jak wyglądają w środku (mam na myśli oparcie) fotele inne niż standardowe mk3 to poproszę o informację czego używa się do podparcia pleców - w fotelach mk3 jest zrobiony taki ruszt z prętów połączony z ramą fotela sprężynami - chciałbym usztywnić oparcie i zastanawiam się czy ruszt zostawić (i wtedy go usztywnić) czy np. stosuje się w tym miejscu kawał dechy.
Dzięki i pozdrawiam,
Dzięki i pozdrawiam,
Budowa oparcia foteli
nie stosuje się żadnej dechy - wszystko oparte jest na drutach i sprężynach.
NIe wiem jak fotele sparco mają ale w samochodach gdzie jest nastawienie na komfort raczej deski nie znajdziesz
NIe wiem jak fotele sparco mają ale w samochodach gdzie jest nastawienie na komfort raczej deski nie znajdziesz
-
- Nowicjusz
Budowa oparcia foteli
czy mógłby mi ktoś poradzić jak dostać się do wewnątrz oparcia tylnej kanapy w vw g4 combi. nie mogę złożyć siedzenia chyba coś się urwało , jest tam linka lub coś podobnego?
Budowa oparcia foteli
moze cos pomoze
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=143&t=352179" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=143&t=352179" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Re.zaczepy tylnych foteli w g.4
nie mogę złożyc tylnych foteli w kombiku bo prawdopodobnie jest coś urwane ( tylko co tam jest ? )czy ktoś już rozbierał tylne oparcie?
jak dostać się do środka i nie uszkodzić fotela? pomocy:(
jak dostać się do środka i nie uszkodzić fotela? pomocy:(
- proinstalnet
- Ma gadane
Budowa oparcia foteli
bron panie boze jakies deski sklejki czy co kolwiek wkladac. Podczas wypadku nawet niegroznego pasazer z tylu moze Cie kolanami zabic. Złamie deske i bedziesz w pol przebity. Naciagnij bardziej prety daj twardsza gąbke jesli chcesz miec deche do uzyj powszechnie uzywany w dociepleniach fundamentow styrodur http://market-budowlany24.pl/files/basf ... .-12cm.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Budowa oparcia foteli
Witam jestem nowy na forum wiec proszę o wyrozumiałość. Mam problem z siedzeniami w MK4 podczas sprzątania znalazłem pod siedzeniem kierowcy sprężynę pokryta w części gumą i kawałek ułamanego metalu i fotel skrzypi podczas ruszana ty....em lub ostrym skręcie. Czy ktoś mi morze powiedzieć z kad ta sprezyna i czy to cos powarznego??Z gory wielkie dzieki!!
Ostatnio zmieniony sob lut 12, 2011 23:05 przez Luk26, łącznie zmieniany 1 raz.
- proinstalnet
- Ma gadane
Budowa oparcia foteli
Luk26, sprężyna którą opisujesz służy do łatwiejszego podnoszenia i opuszczania siedziska - niestety - skoro leży to znaczy ze urwał się zaczep ją trzymający i tego nie naprawisz samodzielnie. Albo sie z tym pogódź albo wymień stelaż siedziska