jak w temacie.
Chodzi mi o te listewki chromowe [pokryte tworzywem ochronnym], ktore wystepowaly na waskich listwach bocznych golf/ jetta z wersji GL lub Carat.
Nie moge znalesc nic konkretnego na ten temat a czas mnie troche goni z tym wiec pytam - robil ktos renowacje lub moze mi podac link do zapoznania sie z technika? Bede wdzieczny
[mk2] regeneracja chromów na listwach bocznych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Nie da się nakleić jakichś samoprzylepnych w miejsce starych?
na razie zerwalem stara listewke i nakleilem pasek z folii chromowej docietej na listwie skalpelem - ekfet dobry ale nie powalajacy - mysle,ze jak zaaplikuje sie listwe chromowa odpowiedniej szerokosci [sprzedaja tego pelno na aledrogo] bedzie wygladalo jak oryginal
DżedajA2 86
A6 Afn by Tune-up.pl
A6 Afn by Tune-up.pl
- barteKKK03
- V.I.P.
Te pokryte tworzywem nadają się tylko do wymiany... nowy klin kosztuje około 80zł (4170mm), taki jeden wystarcza na dwie szyby boczne o ile mnie pamięć nie myli..
ale to mowisz o klinie na ramki od szyb czy klin na listwy boczne? Jakbys mial sprawdzona wiedze co do szerokosci klinu na listwe boczna to bym byl wdzieczny
DżedajA2 86
A6 Afn by Tune-up.pl
A6 Afn by Tune-up.pl