Mokro od pasażera
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mokro od pasażera
Witam dzis pada duzy deszcz i jadąc pasazer mówi ze mu cos na nogi kapie. no i tak było dokładnie leci na nogi spod spodu hm jakies propozycje?
Re: Mokro od pasażera
i czy tylko to załatwi sprawe?vwIII pisze:Udrożnić dreny na podszybiu. Zapewne są pełne liści.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Mokro od pasażera
a my to mamy wywróżyć czy jak ??pitero89 pisze:i czy tylko to załatwi sprawe?
Rozbierz podszybie, wyczyść kanały odpływowe i oblukaj obudowę filtra czy nie jest pęknięta czy coś...
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Mokro od pasażera
jak zrobisz to zdaj relację;] w prawym górnym rogu każdego postu masz pakiet opcji...pitero89 pisze:oki tak zrobie nie da sie podziekowac?(dac punktu)?
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Mokro od pasażera
KIlka dni temu naprawilem problem, lecialo przez filtr kabinowy, uszczelki nie bylo i sruby pordzewialy, wyczyscilem i zasilikonowalem. Udroznilem tez kanaly odplywowe pod podszybiem, u mnie byly zapchane blotem i liscmi, tak samo kanaly odplywowe z szybra.Teraz zadnych przeciekow nie mam.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
Mokro od pasażera
to jam mam problem w mk II woda u pasazera ale wykładzina mokra tylko i wyłacznie na podłodze wycieraczka boki suche
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Re: Mokro od pasażera
Moze cieknie nagrzewnica? Mialem taki przypadek w szwagierki MK2, wlasnie dywanik pasazera mokry, dokladnie to byla nieszczelna chlodniczka.marek-lbn pisze:to jam mam problem w mk II woda u pasazera ale wykładzina mokra tylko i wyłacznie na podłodze wycieraczka boki suche
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R