Zgrzyt w kierownicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zgrzyt w kierownicy
Zaczęło mi coś dzisiaj zgrzytać przy kręceniu. W obie strony jak kręcę jest taki dźwięk jakby 2 blachy się tarły z piaskiem w środku. Łożysko jakieś poszło?
PZDR
PZDR
Zgrzyt w kierownicy
nic z tych rzeczy blaszka od klaksonu trze o kółko ślizgowe dostało się trochę piachu i zaczęło hałasowaćszymel pisze:Łożysko jakieś poszło?
Re: Zgrzyt w kierownicy
Da się jakoś szybko naprawić?michalqqr pisze:nic z tych rzeczy blaszka od klaksonu trze o kółko ślizgowe dostało się trochę piachu i zaczęło hałasowaćszymel pisze:Łożysko jakieś poszło?
Zgrzyt w kierownicy
zajrzyj pod kierownicę zobaczysz tą blaszkę i spróbuj to czymś oczyścićszymel pisze:Da się jakoś szybko naprawić?
Miałeś rację, to ta blaszka. Podgiąłem do góry i jest OK. Dzięki !michalqqr pisze:zajrzyj pod kierownicę zobaczysz tą blaszkę i spróbuj to czymś oczyścićszymel pisze:Da się jakoś szybko naprawić?
Zgrzyt w kierownicy
ale czy po podgięciu działa Ci klakson ?szymel pisze:Miałeś rację, to ta blaszka. Podgiąłem do góry i jest OK. Dzięki !
Tak, sprawdziłem z obu stron działa.michalqqr pisze:ale czy po podgięciu działa Ci klakson ?szymel pisze:Miałeś rację, to ta blaszka. Podgiąłem do góry i jest OK. Dzięki !