Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
a jest ryzyko że może się porządnie zagrzać tarcza ?patryk0000 pisze:Kolego jak piszczy to raczej jest coś między tarczą a klockiem ja bym ściągnął koło zdemontował klocki i tarcze, a klocki przetarł papierkiem ściernym i powinny być git.
Albo zostaw to może przestanie albo zrobi rowek w tarczy.
Nie nic sie nie zagrzeje wszystko będzie normalnie funkcjonowało.szewczi90 pisze:patryk0000 pisze: a jest ryzyko że może się porządnie zagrzać tarcza ?
nie no nie wiem jaka marka, te klocki dostał jeszcze jak mieszkał w germanii, ale sądząc że amorki przód ori VW ktoś włożył a z tyłu bistein więc chyba jakiś tanich klocków nie założył, póki co jest tak jeździłem dalej ucichło później znowu na chwilę piszczało a pod koniec już wcale więc może to durnota jakaś i przejdzie muXV2 pisze:Klocki jaka marka ?? jak byle jakie to będą popiskiwać mam takie owe to jak się nagrzeją to piszczą jak pociąg hamuje
patryk0000 pisze:Kolego ale te osłony to są z tyłu a z przodu nic nie ma
jak to z przodu nie ma ? ja mam. Zmęczone podrdzewiałe ale są ...patryk0000 pisze:Nie no w gofrach to tylko tył
szewczi90 pisze: jest tak jeździłem dalej ucichło później znowu na chwilę piszczało a pod koniec już wcale więc może to durnota jakaś i przejdzie mu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości