Nosi, nie trzyma sie drogi na dziurach...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
Ostatnio jakos dziwnie autko zaczelo mi sie zachowywac na nierownych nawierzchniach - czasami dziurawych zwlaszcza wchodząc w zakrety...
Efekt jest tak ze czuje jak auto nie trzyma sie gleby jak nalezy, tylko zazczyna mi uciekac - z naciskiem raczej bardziej na tył.
Amory mam 72 %.
Sprezyny ok.
Zawiecha robiona z przodu wiec to nie to.
Tył był nie robiony... moze tuleje tylnej belki ?
Efekt jest tak ze czuje jak auto nie trzyma sie gleby jak nalezy, tylko zazczyna mi uciekac - z naciskiem raczej bardziej na tył.
Amory mam 72 %.
Sprezyny ok.
Zawiecha robiona z przodu wiec to nie to.
Tył był nie robiony... moze tuleje tylnej belki ?
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
sprawdz tuleje itp jak masz kanal a jak nie to skocz na jakas stacje kontroli pojazdow tam powinni Ci za doslownie grosze powiedziec co boli auto, bedziesz mial jakis punkt zaczepienia
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
Tak wiem, tylko za lada dzien bede mial przeglad wiec pewnie wtedy cos wyjdzie i od razu z przymusu sie naprawi - albo i nie wyjdzie. Zobaczymy, na pewno bede informował.
No informuj bo wiesz trudno tak gdybac gdy nie ma sie na widoku samochodu od spodu wiec trudno tez pomoc
Prawdopodobnie sa luzy w zawieszeniu. Trzeba posprawdzac wszystkie tuleje i pkt mocowań zawiechy.Zarówno przód i tył.