wymiana amortyzatorów przód a ustawienie zbieżności
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam wszystkich , mam pytanie czy po wymianie amortyzatorów z przodu potrzebne jest na nowo ustawienie zbieżności? Wiem, że na pewno po wymianie drążków i końcówek układu kierowniczego ustawienie jest potrzebne, ale czy przy amortyzatorach również? Za pomoc z góry dziękuję.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
W czym w przyczepce samochodowej ?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Fakt nie sprecyzowałem w zapytaniu , chodzi o jette mk2 19 E 1.6 PN 51kw teraz może ktoś podpowie jak już wadomo o jaki VW chodzi . Dziękuję bardzo za pomoc .
Witam wszystkich, niedawno pytałem o ustawienie zbieżności czy potrzebna przy wymianie amortyzatorów z przodu w VW jetta 1.6 PN . Zbieżności nie trzeba ustawiać (jeśli jest wpożądku )ale w tego typu autach po wymianie amortyzatorów przednich trzeba ustawić kąty , może kiedyś komuś taka wiadomość się przyda .