Kolory kropek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kolory kropek
Witam
Mam u siebie sprezyny z kropkami o takich kolorach- 1 rózowa(badz czerwona bo kolor juz wyblakł) i 3 białe. Wiem ze one oznaczaja twardosc sprezyny. Czy jak kupie sprezyny np 1 zielona i 2 niebieskie to bardzo sie zmieni twardosc?
Jest moze jakas rozpiska kolorów kropek i ich twardosci w golfie 4?
dziekuje i pozdrawiam
Mam u siebie sprezyny z kropkami o takich kolorach- 1 rózowa(badz czerwona bo kolor juz wyblakł) i 3 białe. Wiem ze one oznaczaja twardosc sprezyny. Czy jak kupie sprezyny np 1 zielona i 2 niebieskie to bardzo sie zmieni twardosc?
Jest moze jakas rozpiska kolorów kropek i ich twardosci w golfie 4?
dziekuje i pozdrawiam
Kolory kropek
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=142&t=449589" onclick="window.open(this.href);return false; zapożyczone z tego tematu generalnie oznaczają one tylko ori spręzyny a w sklepie jak będziesz zamawiał to raczej będą pytali o model rodzaj silnika niż na kolor kropek
Re: Kolory kropek
jeżeli pójdziesz do sklepu i będziesz zamawiał sprężyny to nikt cie nie zapyta o kolor kropek one były malowane tylko przez ori sprężyny zazwyczaj pan w sklepie zapyta o model marke pojemnosc moc i ci dobierze sprezyny i tyle nie ma sensu na te kropki patrzeć pojeździsz troche sprężyna sie wyrobi miękkość inna to i kolor kropki nic nie dadupcia pisze:Nie moge znalesc w tej rozpisce moim kolorów kropek.
Kolory kropek
co do sprężyn to tylko idywidualna sprawa używek no nie kupiłbym bo też nie wiadomo ile nalatane na nich i jak wyrobione zależy jaką kwotą dysponujesz nie polecam tylko no name ale np eibach KYB TRW Ruviele sachs sam z tych marek bym kupił ja nie zmieniałem jeszcze u siebie
Kolory kropek
Co powiecie na temat sprezyn krafta? POlecili mi je w sklepie. Kyb nawet nie zamawiaja bo mowia ze to jest dziadostwo z chin. Ze to nie te kyb co kiedys były. A jak jest z kraftem? Stosował ktos kiedys?