Prośba o porade, zawieszenie.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich chciałem zglebić swoją trójeczkę, tylko nie wiem co byłoby najlepszym rozwiązaniem, same sprężyny, sportowe amory ze sprężynami, gwint mts, a może jakiś inny gwint. Proszę o porady i co o tym myślicie, planuje zaaplikować 17-nastki. Interesuję mnie taki efekt. Tak Tak powiedźcie że zgapiam http://img638.imageshack.us/img638/9171/vage4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
To może doradźcie jaki Dodam że dysponuję pensją ucznia także puki co na nowy gwint HR mnie nie stać
skoro nie dysponujesz zbyt duzym funduszem to kupuj najtanszy gwint ta technix lub tuning art jeden ciul, mam ta technix na tyle i jestem bardzo zadowolony
-
- Nowicjusz
A może nie gotować się i czekać na jakąś dobrą używkę w cenie nowego technixa ?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Pany, przykleje sie do tematu. CZym rozni sie zawieszenie do golfa 3 HB i do golfa 3 combi?
Chce kupic gwint ale zazwyczaj pisza ze nie pasuje do combi
Chce kupic gwint ale zazwyczaj pisza ze nie pasuje do combi
Mam malego... ...zapierdalacza jest fielotowy
Nie moc silnika lecz taktyka czyni z ciebie zawodnika
Nie moc silnika lecz taktyka czyni z ciebie zawodnika
Witam, moze to nie ten dzial ale postanowilem napisac, chodzi mi o karoserie z golfa 3 1,8gt a adokladniej o mocowania calego zawieszenia i rozstawu kol, bo chcem kupic taka skorupe wypiaskowac i pomalowac i zamontowac u siebie, js posiadam mk3 gti 2.0 i nie wiem czy ta buda podejdzie, pomozcie i z gory dziekuje(moze juz ktos tak robil)pozdrawiam