Szumi nie wiem co???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- areczek0000000
- Gadatliwa bestia
Szumi nie wiem co???
Witam.Jak motor jest rozgrzany tzn.90º i stoisz bryką,to przy wciskaniu i puszczaniu sprzęgła są jakieś zmiany.Autem musisz stać i to sprawdzić na postoju.
Miarą inteligencji człowieka jest odpowiednie rozumowanie
https://auto-doctorek.jimdo.com/
https://auto-doctorek.jimdo.com/
- PiotrekW8107
- Nowicjusz
Szumi nie wiem co???
Nie słychać na postoju nic,na postoju czy wcisnę sprzęgło czy nie to jest cisza,szum słychać tak od 30-80km/h później przestaje
- PiotrekW8107
- Nowicjusz
Szumi nie wiem co???
Problem rozwiązany jednak wystarczyło zainwestować w lepsze łożysko kupiłem Febi założyłem i jest ok, tak więc odradzam kupowania łożysk firmy Hart (w pudełku podobno optimal) kupiłem dwa i szum dalej był.
- PiotrekW8107
- Nowicjusz
Szumi nie wiem co???
Jeszcze mam taki problem w lewym kole piszczą mi klocki podczas jazdy i przy hamowaniu (bardzo nieprzyjemny odgłos) 4 miesiące temu wymieniłem tarcze i klocki na Brembo co to może być???
Szumi nie wiem co???
najpewniej tłoczki w zacisku nie odbijają za specjalnie... wypadało je sprawdzić od razu przy wymianie teraz praca od nowa Cię czeka. Poprzednie klocki były równo zdarte?
- PiotrekW8107
- Nowicjusz
Szumi nie wiem co???
Kurcze nie wiem bo kolega mi zmieniał ale zajmę się na początek zaciskiem.A są jakieś zestawy naprawcze do zacisków???
Szumi nie wiem co???
Te gumki i inne pierdoły w sprzedaży powinny być. Kwestia tylko czy na sklepie u Ciebie w okolicy będą mieć no i w zależności jakie masz zaciski.
Ale że nie wiesz co tam było robione i jak to lepiej sam rozbierz i sprawdź czy to na pewno będzie czy może coś nie tak było złożone.
Ale że nie wiesz co tam było robione i jak to lepiej sam rozbierz i sprawdź czy to na pewno będzie czy może coś nie tak było złożone.
- PiotrekW8107
- Nowicjusz
Szumi nie wiem co???
Temat do zamknięcia zapieczone tłoczki były w zaciskach regeneracja pomogła dzięki wszystkim.