Witam. od jakiegoś czasu nie mogę już słuchać jak skrzypią gumy na stabilizatorach mała dziura albo coś i już się odzywają pojechałem do mechaników okazało się że miałem racje gumy na stabilizatorach skrzypią zamówili nowe wymienili i od razu inaczej nic nie skrzypi ale po 3 dniach problem powrócił ;/ jeździłem do tego mechanika kilka razy smarował pryskał nic gumy do wymiany i co mam wymieniać znowu ? a jak to samo znów będzie ?? te gumy co kupili to były firmy Febi może kos miał ten sam problem albo ktoś pomoże bo tego skrzypania już nie wytrzymam ;/;/
http://allegro.pl/land-rover-freelander ... 27900.html tu macie link jak to wygląda ja miałem identyczne tylko że do VW "Golfa IV" i firmę Febi
Gumy na stabilizatorach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Gumy na stabilizatorach
znany nie od dziś problem, żeby nie piszczało to najpewniej w ASO kupić. Przeczytaj ten temat http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=216934" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio też ktoś miał podobny problem i po zmianie na gumy z ASO spokój...niestety niektóre rzeczy najlepiej kupować w ASO
Ostatnio też ktoś miał podobny problem i po zmianie na gumy z ASO spokój...niestety niektóre rzeczy najlepiej kupować w ASO
Re: Gumy na stabilizatorach
Witam. Gumy tylko w aso i to wiem z własnego doświadczenia, najpierw chciałem przyoszczędzić i kupiłem podobno zajebiste a po 1 miesiącu myślałem że samochód mi się rozpadnie na pół. Następnie wizyta w aso zakup nowych + nowe obejmy bo stare nie pasowały i od 3 miesięcy błoga cisza.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Gumy na stabilizatorach
i niejedna osoba to potwierdzi zamykam220v pisze:Gumy tylko w aso i to wiem z własnego doświadczenia, najpierw chciałem przyoszczędzić i kupiłem podobno zajebiste a po 1 miesiącu myślałem że samochód mi się rozpadnie na pół. Następnie wizyta w aso zakup nowych + nowe obejmy bo stare nie pasowały i od 3 miesięcy błoga cisza.