strukanie na zakretach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
strukanie na zakretach
witam ma problem juz dluzszy czas chodzi o tylne zawieszenie wymienilem tuleje i amorki razem z osprzetem i caly czas(najczescie w zakretach jak wpadne w dziure lub na proste w duza dzura) slysze taki odglos jak by ktos walil klapa ktora sie nie chce zamknac czy moga to byc sprezyny do wymiany?
strukanie na zakretach
A może to nie w zawieszeniu ci stuka,czasem coś innego nawali,a my myślimy o czymś całkiem innym.Może tylna deska ,lub szyber jak masz ,poszperaj może dojdziesz co to,może koło zapasowe jest nie dokręcone i wali na dołach.
strukanie na zakretach
kolo nie szyber tez nie deska tez nie to jest uderzenie tak jakby szlo od amorow nie widzialem aby sprezyny byly pekniete
strukanie na zakretach
a łożysko amortyzatora dobrze ci skręcili? jak zakładali amorki.Sprawdz jeszcze łączniki stabilizatora.
- sokol26
- Użytkownik
- Kontakt:
strukanie na zakretach
albo może zawieszenie jest miekkie i poprostu na dzurach dobija amorek do konca. Albo tłumik wisi i wali w podłoge lub w asfalt. Mi też waliło w mk2, okazało sie że właśnie rura wali w podłoge.
strukanie na zakretach
sprezyny cale wyszlo to ze gumy od amorkow tluką dzieki chlopaki pozdrawiam
do zamkniecia
do zamkniecia
strukanie na zakretach
Golf 3 i 4 maja delikatne te elementy zawieszenia.Ja w mk3 przez 3 lata zmieniałem 2 razy,w mk4 tez już zmieniałem.