zamiana głowicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
zamiana głowicy
Witam wszystkich, powiedzicie mi czy głowica od golfa 2gti podejdzie na osprzęt od silnika 2e. Czy wtryski podpasują. Liczę na przyrost kilku koni, wiadomo że głowica ma większe zawory niż z trójki.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: zamiana głowicy
fizycznie na blok pasuje ale pod osprzet nie pasuje, inny kszlatłt kanałów ssacych co za tym idzie inny kolektor ssacy,arturo936 pisze:Witam wszystkich, powiedzicie mi czy głowica od golfa 2gti podejdzie na osprzęt od silnika 2e. Czy wtryski podpasują. Liczę na przyrost kilku koni, wiadomo że głowica ma większe zawory niż z trójki.
mozna przelozyc wieksze zawody z 2E do swojej głowicy mam tak zrobione u siebie w aucie, dodatkowo porting i juz jakies przyrosy sie powinny pojawic
zamiana głowicy
to że na blok fizycznie pasuje to wiem, wiem również że kolektor ssący jest inny, ale gdyby złożyć to z przepustnicą i dać wtryski od "pf" czy elektronika ogarnie od 2e?
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
przepustnica z PF nie pasuje PnP do kolektora 2E ani odwrotnie, trzeba ciąć i spawac eden kolektor z 2 lub jakis adapter dorabiać.arturo936 pisze:to że na blok fizycznie pasuje to wiem, wiem również że kolektor ssący jest inny, ale gdyby złożyć to z przepustnicą i dać wtryski od "pf" czy elektronika ogarnie od 2e?
zamiana głowicy
czyli potrzebował bym kolektor ssący, przepustnicę oraz wtryski od tej głowicy, i teraz pytanie czy reszta od 2e podpasuje
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
+ wiązka + sterownik itdarturo936 pisze:czyli potrzebował bym kolektor ssący, przepustnicę oraz wtryski od tej głowicy, i teraz pytanie czy reszta od 2e podpasuje
- konradzik81
- Ma gadane
- Kontakt:
zamiana głowicy
zależy jaka głowica. jestem w posiadaniu takiej gdzie kolektory z 2e pasuja bez problemu.